2777
2789
عنوان

بی بی چک و...بلاتکلیفی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 49 پست
این دومی رو که زدی بلافاصله پررنگ شد یل اینم بعد دوساعت؟

نه وقتی زدم هاله رو دیدم ولی به زور نور بعد گذاشتمش کنار حدودا نیم ساعت بعد اینطوری شده بود

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
چند وقت اقدامی؟  برو آزمایش بده خیالت رو راحت کن ان شالله بارداری

۷ساله اقدامم این ماه امپول زده بودم برای تخمک کشی ولی کنسل کردم طبیعی اقدام کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه وقتی زدم هاله رو دیدم ولی به زور نور بعد گذاشتمش کنار حدودا نیم ساعت بعد اینطوری شده بود

احتمال زیاد بارداری عزیزم ولی اگ صبر داری چن روز دیگ برو آزمایش تا بتا قشنگ بره بالا

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
۷ساله اقدامم این ماه امپول زده بودم برای تخمک کشی ولی کنسل کردم طبیعی اقدام کردم 

انشالله که به زودی زود باردار میشی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
شما چندروز بعداز موعدتون هاله انداخت؟

برا من فردای موعدم هاله انداخت ولی شما برو آزمایش بده فردا انشالله با خبرهای خوب بیای😍🙏

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
برا من فردای موعدم هاله انداخت ولی شما برو آزمایش بده فردا انشالله با خبرهای خوب بیای😍🙏

انشالله ولی احتمالا دوروز دیگه صبر کنم

آها عکسشو الان گذاشتی من خودم سر صب زدم یکی دو دقیقه واستادم دیدم چیزی نیست رفتم بیرون شب برگشتم دی ...

باردار بودین؟

کمرنگ بود یا پررنگ؟

سلام 

شما آزمایش دادین؟

منم با بی بی چک های کمرنگی که پررنگ تر نمیشن بلاتکلیف موندم

ان شاالله دوتاییمون باردار باشیم😍

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

سلام  شما آزمایش دادین؟ منم با بی بی چک های کمرنگی که پررنگ تر نمیشن بلاتکلیف موندم ان شاالل ...

سلام عزیزم اره ازمایش دادم عصری جوابشو میده.

انشالله توکل بخدا.

شما ازمایش ندادی؟روز چندمت هستی؟