2777
2789
عنوان

تاریخ مرگتون

985 بازدید | 56 پست

فک کنید میتونید هرسوالی راجب مرگتون بپرسید،مثل تاریخددقیقش،اینکه چه جوری میمیرید،یا اینکه مثلا مادرتون چه حسی نسبت به مرگتون پیدا میکنه بعدش 

یا هرچیزیییی راجب مرگ خودتون و اتفاقات بعدش

چیا میپرسید اگه راهی باشه جوابش رو بدونید؟

دقیقاااا کی میمیرم و چطوری و کجا دفن میشم

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع

میترسم بمرسم ولی شاید بپرسم چجوری میمیرم😶

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

فک کن بگن مثلا سال دیگه میمیری

واقعا میشه زندگی کرد؟ کوفتت میشه

یا بگن مثلا بر اثر تصادف میمیری 

خب دیگه جرعت نمیکنی پاتو تو خیابون بذاری 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

میپرسم زمانی ک میمیرم آیا اون ناراحت میشه یا نه گریه میکنه یا نه عذاب وجدان میگیره یا نه اصلا سر قبرم میاد یا نه یا نامه ای ک براش نوشتمو میخونه یا نه 🙂

تموم وجود من بودی.... الان که ندارمت تموم وجودم درد میکنه....💔🚶‍♀️