2777
2789
عنوان

بھم میگن بی عقل

373 بازدید | 9 پست

خب میخوام اول ب بلوغ فکری برسم پختع تر شم بعد ازدواج کنم بعد الا 22 ام میخوام تا 28 ازدواج نکنم برا خودم پول جمع کنم ب بلوغ فکری اینام برسم کجاش بد ھس؟نصف فامیلا میگن ن و فلان و خوب نی البته مامانم و خودمم جوابشونو دادیم ولی خوب بنظر خودم بهترین کارو دارم میکنم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد اون سن پختع ترم خب قطعا

شاید تو ۴۰ سالگی به پختگی برسی.

این ی جمله کلیشه ایه فلان سن بلوع فکری میرسم.به بلوع و پختگی سن خاصی نداره .

بعدم شما میخوای ازدواج کنی تو سن بالاتر هم انتخاب ها محدود میشه هم مشکلات بعد ازدواج یکیش باروری هست ک میاد پایین.پس فقط صرف یه عدد ک خب حالا رسیدم ۲۸ ازدواج کنم برنانه نچین

شاید تو ۴۰ سالگی به پختگی برسی. این ی جمله کلیشه ایه فلان سن بلوع فکری میرسم.به بلوع و پختگی سن خاص ...

ن ک کل 28 بعد 28 

مشکلی ندارم بخاطر بچه نمیتونم زندگیمو خراب کنم ک 

منظورمو نفهمیدی میگم قطعا تو 28 از خودم ک الا 22 ام عاقل ترم

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.
ن ک کل 28 بعد 28  مشکلی ندارم بخاطر بچه نمیتونم زندگیمو خراب کنم ک  منظورمو نفهمیدی میگم ...

ازکجا میدونی الان ازدواج کنی زندگیت خراب میشه ۲۸ ازدواج میکنی عالی میشه

خیلی رویایی فکر میکنی ک اقتصای سنته.

اگر همه اونایی ک سنشون بالامیره پخته بودن انقدر مشکلات تو زندگیا نبود شما ی چرخ تو سایت بزنی کلی رفتار ناپخته از خونای سن بالا میبینی ک مکنه یکی تو ۲۰ سالگی اون کارو نکنه.

پس صرفا رو یه سن تاکید نکن.

بلاخره بچه هم ی بخشی از زندگی هرکسیه ک نمیشه بگی نادیده میگیرم بعدم ادم وقتی خواستگاراشو رد میکنه دیگ کم کم تو سن بالا انتخاباش محدود و کم میشه.

سعی کن بجای تاکیدت رو سن تاکیدتو بزاری رو انتخاب فرد درست