2777
2789
عنوان

طلای روسی

| مشاهده متن کامل بحث + 9536 بازدید | 25 پست
خیلی شبیه طلای خودمونه یه ذره بی رنگتر خیلی کم البته قیمتی نداره ولی بد نیست به جای طلای استفاده کنیم 😏😏
🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی یار جان ممنونم اطلاعاتم ناقص بود بهم پیام میداد ایمیل وارد کنید ایمیل رو وارد کردم گفت ظرف چهارده روز تأییدش کنید اونجا هم رمز ایمیل رو یادم رفته بود تا دوباره کشفش کنم چهارده روز از دست رفت اگه راه داره ممنون میشم دوباره به ایمیلم بفرستین و تاییدش کنم همچین حافظه ای دارم من
من همونrelax bird هستم که1392.07.04 عضو شدممتاسفانه رمز عبورم رو فراموش کردم و نمیدونم جرا نمیتونم عکس سابقم رو بذارم. البته امیدوارم بتونم این کاربری رو حفظ کنم جون با ایمیل سابق همسرم ثبت نام کردم که این بار ایشون رمزشون رو فراموش کردن و تا این لحظه موفق به تایید عضویتم نشدم .
مامان طلا جان یعنی باید از بدلیجاتیا بخریم؟؟؟
من همونrelax bird هستم که1392.07.04 عضو شدممتاسفانه رمز عبورم رو فراموش کردم و نمیدونم جرا نمیتونم عکس سابقم رو بذارم. البته امیدوارم بتونم این کاربری رو حفظ کنم جون با ایمیل سابق همسرم ثبت نام کردم که این بار ایشون رمزشون رو فراموش کردن و تا این لحظه موفق به تایید عضویتم نشدم .
ممنون وقت گذاشتین و جوابمو دادین
بله میشه رمز و اسم کاربری رو میفرستم به ایمیلتون اون ایمیل رو اگر دسترسی نداری یک ایمیل جدید بساز رو کاربریت فیکس میکنم بعد میفرستم برات اینجا بذار ایمیل رو http://mob.ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadID=1133583&PageNumber=367

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

اون ایمیل رو دسترسی دارم نی نی یار جان بالاخره پسوردم رو پیدا کردم چقد شما مهربونی ممنون الان من چیکار کنم شما دوباره به ایمیلم میفرستین من تأییدش کنم؟!!!
واااای متشکرم عاشقتم بی دلیل نیست همه کاربرا میگن نی نی یار 5 یه چیز دیگه اس موفق باشین دنیا دنیا ممنونتم