2777
2789

داشتم ب این فک میکردم

چرا همیشه زن ها باید ب خودشون برسن؟

تا این سیبیل کلفت ها هرز نپرن

واقعا خدارو شکر ک مجردم

نگید واسه دل خودمونه

همش زیر سر این سیبیل کلفت هاست

امروز ب این نتیجه رسیدم تو این زمونه تنهایی خیلی خوبه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چر ا یه زن باید ضعیف باشه که اگر مردی هرز هم پرید ازهم بپاشه هست ونیستش بند رفتار ناسالم مردی بدردن ...

اخه سروته یکین همشون

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

الان خیلی از متاهلا میان میگن آره والا حق داری😂

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
تا ۴۰ خوبه بعدش ب .. خوردن میفتی کاش شوهر کرده بودم 

حالا اون موقع یکاریش میکنیم

اگر عمری باقی بوددد

چر ا یه زن باید ضعیف باشه که اگر مردی هرز هم پرید ازهم بپاشه هست ونیستش بند رفتار ناسالم مردی بدردن ...

ربطی ب ضعیفی نداره روح و روانت بهم میریزه خواه ناخواه

بخاطر یه شپش که کت رو دور نمیندازن

😂نگو خواهر این چ مقایسه ایه

تا ۴۰ خوبه بعدش ب .. خوردن میفتی کاش شوهر کرده بودم 

دقیقا من اینو از خیلی از مجرد هایی که سنشون بالاتر بود شنیدم که پشیمون بودن

خدا مصلحت مارو بهتر میدونه که گفته برای شما همسرانی از جنس خودتون آفریدم 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

دقیقا من اینو از خیلی از مجرد هایی که سنشون بالاتر بود شنیدم که پشیمون بودن خدا مصلحت مارو بهتر مید ...

اخه این چ جنس هاییه🫤🥲ببخشید لاشی شدن همه