2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستان سوالی بود من لینک گروهم تاپیک قبلیم هست. موفق باشید

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

اگر کسی  شماره پرونده و شماره داوطلبیش نداشته باشه چطور بره درصداش ببینه ؟ دختر دوستم کارت ورو ...

کآرت ورود به جلسه مهم نیست 

وارد سایت بشه باید کد ملی رو بزنه بعد یه قسمت داره فراموشی رمز عبور اونو بزنه دیگه ادامه ش رو خودش متوجه میشه فقط یه قسمت باید شماره موبایل بزنه شماره ای رو وارد کنه که باهاش کنکور رو ثبت نام کرده 

الانم سایت بالا نمیاد فعلا بسته شده چون همه میخواستن نتیجه رو ببینن

کآرت ورود به جلسه مهم نیست  وارد سایت بشه باید کد ملی رو بزنه بعد یه قسمت داره فراموشی رمز عبو ...

ممنون از پاسخگوییتون🙏 میشع بگید بالاترین تراز چنده منظکرم بهترین تراز  برای تجربی

این کاربری متعلق به دونفر است .

ممنون از پاسخگوییتون🙏 میشع بگید بالاترین تراز چنده منظکرم بهترین تراز  برای تجربی

خواهش میکنم با توجه به چیزایی که شنیدم ۹ تا ۱۲ هزار برای این کنکور خیلی خوبه یعنی میتونه به رشته های تاپ فکر کنه

ان شاءالله بهترین ها براش رقم بخوره   

خواهش میکنم با توجه به چیزایی که شنیدم ۹ تا ۱۲ هزار برای این کنکور خیلی خوبه یعنی میتونه به رشته های ...

ببخشید عزیزم مجدد سوال میپرسم  چطور تخمین رتبه بزنیم؟

این کاربری متعلق به دونفر است .