بله من ۱۴ سال بود که دندونمو کشیده بودم، سه هفته پیش رفتم فعلا برام فیکسچر گذاشته، سه ماه دیگه باید برم برای بقیه روکش و این چیزا
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۲۱/۴۰۰ تو آف این قیمتش بود، البته بهترین نوع ایمپلنت هست، فرانسویه،،، البته پایینترین قیمت کره ای هست که میگفتن اکثرا همینو میخوان و خوبم جواب داده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ایمپلنت کره ای حدود ۱۵ تومن میشه، فیکسچر ۹/۱۰ تومنه، مابقیش هم هزینه رو کشه،،، امکان داره پودر کلسیم( پودر استخوان ) بخواد که هرکدوم ازینا هزینه اش جداست که برای من لازم نداشت
فرانسوی از امریکایی بهتره پس؟ فیمت فیکسچر و ایمپلنت و پودر کلسیم جدا جداس بعد خود دکتر هم ویزیت و ...
قطعا بهتره،،، تو هر مرحله هزینه اش جداست و منشی یا دکتر توضیحات لازمو میدن، و تو چند مرحله معمولا هزینه رو میگیرن که فشار نیاد،، خودم یه بار ۱۱ تومن دادم، یه بار ۳ تومن، بقیه اسم میمونه تا ۳ ماه دیگه