2777
2789

بله من ۱۴ سال بود که دندونمو کشیده بودم، سه هفته پیش رفتم فعلا برام فیکسچر گذاشته، سه ماه دیگه باید برم برای بقیه روکش و این چیزا 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله من ۱۴ سال بود که دندونمو کشیده بودم، سه هفته پیش رفتم فعلا برام فیکسچر گذاشته، سه ماه دیگه باید ...

وای خداروشکر 

میشه بفزمایید هزینه اش چقد شد ؟

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
وای خداروشکر  میشه بفزمایید هزینه اش چقد شد ؟

۲۱/۴۰۰ تو آف این قیمتش بود، البته بهترین نوع ایمپلنت هست، فرانسویه،،، البته پایینترین قیمت کره ای هست که میگفتن اکثرا همینو میخوان و خوبم جواب داده 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

ایمپلنت کره ای حدود ۱۵ تومن میشه، فیکسچر ۹/۱۰ تومنه، مابقیش هم هزینه رو کشه،،، امکان داره پودر کلسیم( پودر استخوان ) بخواد که هرکدوم ازینا هزینه اش جداست که برای من لازم نداشت

ایمپلنت کره ای حدود ۱۵ تومن میشه، فیکسچر ۹/۱۰ تومنه، مابقیش هم هزینه رو کشه،،، امکان داره پودر کلسیم ...

فرانسوی از امریکایی بهتره پس؟

فیمت فیکسچر و ایمپلنت و پودر کلسیم جدا جداس

بعد خود دکتر هم ویزیت و اینا میگیره جدا؟

من تابحال دندونپزشکی نرفتم🫣😁

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
فرانسوی از امریکایی بهتره پس؟ فیمت فیکسچر و ایمپلنت و پودر کلسیم جدا جداس بعد خود دکتر هم ویزیت و ...

قطعا بهتره،،، تو هر مرحله هزینه اش جداست و منشی یا دکتر توضیحات لازمو میدن، و تو چند مرحله معمولا هزینه رو میگیرن که فشار نیاد،، خودم یه بار ۱۱ تومن دادم، یه بار ۳ تومن، بقیه اسم میمونه تا ۳ ماه دیگه 

آره خیلی هم خوب میشه من بهت کلینیک دندانپزشکی آثاریان رو معرفی میکنم توی اسلامشهر کارشون خیلی خوبه قیمت هاشونم بسیار مناسب

آدرس: اسلامشهر ، بهارستان ، گلستان ، فلکه اول(ارغوان) ، ساختمان ارگ ، طبقه ۵
شماره های تماسشون : 02140551700 - 09904055517 - 09031032709