2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌷به نام خالق انسان های زیبا اندیش

اگر دانش آموزی و در رابطه با کنکور ،مشاوره و برنامه ریزی سوال داری

من اینجام✋

دانشجو پرستاری🩺 هستم و کارم اینه

رایگان به سوالات جواب میدم .

پشتیبان کانون قلم چی بودم و برنامه ریزی رو با قیمت مناسب انجام میدم.

https://rubika.ir/joing/EHFJIGJE0YTXDRIJPWZROLFXQCZYSSCO

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

[QUOTE=305215875]🌷به نام خالق انسان های زیبا اندیش اگر دانش آموزی و در رابطه با کنکور ،مشاوره و برنامه ریزی سوال دا ...[/QUOTEعزیزم دنبال مشاوره خانوادم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

[QUOTE=305215875]🌷به نام خالق انسان های زیبا اندیش اگر دانش آموزی و در رابطه با کنکور ،مشاوره و برن ...

😅چون نتایج کنکور اومد فکر کردم اون منظورتونه

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

خانومی۲۸سالم ک چندسال پیش توی سن پایین ازدواج کردم ودلیلش فرارازشرایط بدخانوادگیم بود متاسفانه موفق نبود ب بدترین شکل تموم شد خیلی ضربه خوردم تواین مدت خواستگارزیادداشتم بعداز۸سال الان۳ماه باکسی نامزد شدم ک دوتانامزدی ناموفق داشته ودلیلشم شکاکی شدید وعصبی بودن این اقابود ایشون فامیل ماهستن من فکرکردم تغییرکرده ولی دریغ ازذره ای تغییر ب من. قول خونه مستقل دادن،قبل ازخواستکاری پدرم باهاشون صحبت کرد گفت دلیل جداییت چی بوده اون دوتا خانوم مقصرکرد بعدش بابام گفت شنیدیم گفتن بشدت شکاک وعصبی درسته؟گفتش ن اصلا تهمت زدن هیچی مااعتمادکردیم ب امیدتغییرش ولی این ادم همون ادم شکاک چندسال پیش اومدن خواستکاری صیغه محرمیت خوندیم ۳ماه دیگ عقد کنیم ولی تواین مدت بارها بهم تهمت زد.. الان رفتن ی شهردیگ کار الان میگ نمیتونم بمونم میخوام برگردم شهرخودمون، مسئولیت پذیرنیس، عصبی، شکاک، اخلاق خوبم داره مثلا تحصیل کرده، ظاهرش خوبه، خانواده خوب، مهربون ودلسوز دست ودلباز، ولی بشدت دهن لق ودهن بین 

تماسامو صبح تاشب چک میکنه مشغول باشم اسکرین شات میخواد حق بیرون رفتن ندارم، تهمت میزنه، راحت تهدیدم میکنه ب خیانت، چندباری توخیابون صداشو بالا برد هولم داد بخاطر شرایط خانوادگیم یجورایی داره سواستفاده میکنه چون مادرم عصبی واهل رفت وامد نیس ازهمه فاصله گرفته میکه شما بدین مشکل دارین بنظرتون میشه باهاش ادامه داد من مشکل دارم یااین اقا بنظرتون هرچی گفت گوش کردم ولی الان داره زیرقولاش میزنه هم واسه خونه مستقل وکارش دیگ اخلاقاش ب کنار، من ازدواج دومم نمیخوام دوباره شتباه کنم

عزیزم با وجود این همه صفات و دو تا طلاق به خاطر شکاک بودن بیشتر باید دقت می‌کردید.فقط این رو میگم به ...

ایشون نامزدیشون درحدصیغه محرمیت بوده 

ایشون نامزدیشون درحدصیغه محرمیت بوده 

خوب حتما مثل الان که خودشون رو تو صیغه محرمیت به شما نشون دادند به اون دو تا بنده خدا هم این کارها رو می‌کرده....من اصلا خدای نکرده نمی‌خوام تشویق به جدایی کنم ولی دقت کن حتما حتما مشاوره ی حضوری برو سرای محله ها با قیمت های پایین دارند