2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

205 بازدید | 21 پست

صبح پامیشیم.میریم دسشویی و بعدش صبحونه هول هولکی میخوریم میریم سر کار تا عصر.

عصر خسته و کوفته میایم خونه.یه شام الکی درست میکنیم تازه اگه حالشو داشته باشیم.میخوریم.ظرف ها رو میشوریم بعدش فیلم های تکراری و مسخره رو می بینیم یا میریم تو گوشی هامون و تو شبکه های اجتماعی زندگی لاکچری بقیه رو تماشا میکنیم و بعدشم با حسرت میخوابیم.

فرداش هم همینه و پس فرداش هم همینه.کلا همینه...

وقتی بچه بودم فکر میکردم بزرگ بشم خیلی زندگی جذاب و باحال میشه ولی واقعا برعکس شد.بزرگ شدن اصلا جالب نبود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته نوع شغل هم مهمه.بعضیا مثل من آرزوی یه شغل دارن

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

متنفرم از کتاب حتی یه خط هم نمیتونم بخونم

منم کلی کتاب نخونده دارم

اما خب بنظرم باعث میشه از کند ذهنی جلوگیری کنه. ما هر چی از درس فاصله گرفتیم احساس میکنم مغزامون تنبل تر میشه

یکی قبلا بهم گفت ما توی نیروانا یا همون بهشت زندگی می کردیم و همش غرق در خوشی و لذت بودیم که از یکنواختی خسته میشیم و تصمیم می گیریم بیایم تو این زندگی و هر روز مشکل برای خودمون درست کنیم و بعد از حل هر مشکل بفهمیم که چقدر روحمون پیشرفت کرده و سطحمون بالا رفته ولی اگه نتونیم مشکلمون رو درست حل کنیم تو همون یکنواختی قبلی زندگیمون می مونیم مسئله روزایی نیست که می گذرن مهم همون حل کردن مشکل ها و پیشرفت لحظه به لحظه ست می دونم خیلی کلیسه ایه ولی حالمو بهتر کرد

کشورهای دیگه هم همینه دیگه تازه بیشتر هم کار میکنن اونا

حداقل چار تا تفریح دارن پولشون با ارزش تره 

ما باید حرص چه چیزای مزخرفی رو بخوریم  

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...