2821
2789
عنوان

گوش و سرگیجه

169 بازدید | 10 پست

میشه خواهشا کسانی تجربه داشتن بگن

من سرگیجه چرخشی نگرفتم اطرافم شناور بود که با انداختن سر به پایین شدیدتر میشد و تغییر حالت سر بهتر

۲بار اتفاق افتاده به فاصله ۶ ماه

یک دکتر گفت از مایع گوشه یکی دیگه گفت بخاطر تنبلی حلزون گوش

من الان سرگیجه ندارم حالت گیجی و منگی و سبکی سرش اذیتم میکنه و چون خودم زمینه اضطراب و پانیک دارم خیلی میترسم

وقتی هم سرم حالت گیجی داره ب گوشی نگاه کنم بدتر میشم ی حالت خیلی بدیه تروخدا اگر کسی تجربه ای داره بگه بهم چون میترسم🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم سالی چند بار اینطوری میشم بیشتر بهار و پاییز بخصوص وقتی به ارتفاعات میرم چند ساعت ثابت بمونی حر ...

من ارتفاع نبودم

سرم تکون میدادم و ببشتر سرم تو گوشیم بود

الان سرگیجه ندارم ولی حالت گیجیش اگر سرمو تکون بدم یا با گوشی خیلی کار کنم میاد و خیلی ازار دهندس

منم بعضی وقتا شبا که میخوام بخوابم تا سرمو میزارم زمین همچین سرگیجه میگیریم به قول شما چرخشی وحشتناک ...

چرخشی؟

من چرخشی نیستم

مثلا به سقف نگاه میکنم انگار سقف موج میزنه تکون میخوره شناوره🥺

چرخشی؟ من چرخشی نیستم مثلا به سقف نگاه میکنم انگار سقف موج میزنه تکون میخوره شناوره🥺

ن من چشمامو می‌بندم انگار تو چرخ و فلک نشستم رو دور سرعت ...سرم اینجوری می‌چرخه.....فکر کنم از اعصابه نگران نباش

لا إله إلّا اللّه
ن من چشمامو می‌بندم انگار تو چرخ و فلک نشستم رو دور سرعت ...سرم اینجوری می‌چرخه.....فکر کنم از اعصاب ...

آهان

از گوش هم ممکنه باشه

من دیگه هر لحظه فکرم رو سر گیجمه و برا همین فک کنم همش ترسش باعث میشه گیجیش نره و باشه