2777
2789
عنوان

حال دلتون با چی خوب میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 25 پست
عاشقانه ایرانی  راجب یه دختر و پسر که عاشق هم میشن ؛ پسره هم جز مافیا و خلاف کاراست و با اومدن ...

هر دو در نهایت میمیرند وتصمیم دارم بخرم ولی اولش باید کتابایی ک دارمو بخونم و تمون کنم😍😁.عزیزم ،من کتاب کتابخانه نیمع شبو دوست نداشنم.ینی وقتی تموم کردمش،انگار هیج نتیجه ای نگرفتم ازش.درحالی ک همه میگن کتاب قشنگیه و ما خیلی دوسش داریم و کتاب مورد علاقمونه...!بنظرت مشکل از منه ک دوس نداشتم این کتابو؟؟ .شما خودت چ نتیجه ای گرفتی بعد از اینکه این کتابو ب اتمام رسوندی عزیزم؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر دو در نهایت میمیرند وتصمیم دارم بخرم ولی اولش باید کتابایی ک دارمو بخونم و تمون کنم😍😁.عزیزم ،من ...

میدونی بیشتر حالت فلسفی انگیزشی طور بود... 

مثلا من برداشتی که داشتم این بود ممکنه فکر کنیم اگر فلان اتفاق می‌افتاد حتما اینده بهتری داشتم یا غیره.... و اینکه باید در لحظه زندگی کنیم و اشتباهاتمونو بپذیریم

تو این مایه ها اثرمرکب و خرده عادت ها هم انگیزشی و خوب بودن برای وقتایی که حس و حوصله کاریو نداری

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
میدونی بیشتر حالت فلسفی انگیزشی طور بود...  مثلا من برداشتی که داشتم این بود ممکنه فکر کنیم اگ ...

اره دررسته.

این دوتا‌کتابی ک گفتیو من خریدم ولی نصفه‌خوندم و ول کردم..

کتاب شازده کوچولو رو هم ۲سال پیش خوندم و انداختم ته کتابخونه م و دیگ دس نزدم بهش.و هیچ نتیجه ای نگرفتم و مطلب کتابو درک نکردم.حالا تصمیم دارم بازم بخونمش ببینم چی میشه.مرسی عزیزم😘😘

اره دررسته. این دوتا‌کتابی ک گفتیو من خریدم ولی نصفه‌خوندم و ول کردم.. کتاب شازده کوچولو رو هم ۲سا ...

بعضی کتاب ها با اینکه معروف هستن ولی به دلت نمیشینه...

مثل شازده کوچولو که من اصلا دوسش ندارم🥺🥲😂

بعضی کتاب ها با اینکه معروف هستن ولی به دلت نمیشینه... مثل شازده کوچولو که من اصلا دوسش ندارم🥺🥲😂

ارع منم🥺

مرسی قربونت.خوش حال شدم با کسی مث خودم ک کتاب خون هست اشنا شدم🥺🤍

بعضی کتاب ها با اینکه معروف هستن ولی به دلت نمیشینه... مثل شازده کوچولو که من اصلا دوسش ندارم🥺🥲😂

راستییی الان تاپیکاتو دیدم ،دیدم همسن منیبی🥺متولدچ ماه و سالی عزیزمم؟ .❤️❤️

ارع منم🥺 مرسی قربونت.خوش حال شدم با کسی مث خودم ک کتاب خون هست اشنا شدم🥺🤍

واییی منم همینطور قشنگم🥲❤️🫂

راستییی الان تاپیکاتو دیدم ،دیدم همسن منیبی🥺متولدچ ماه و سالی عزیزمم؟ .❤️❤️

بهمن ۱۳۸۶😁😍

خوشحالم از اشناییت ♡