2777
2789
عنوان

ختم ۱۲۴۰۰۰صلوات

483 بازدید | 24 پست

سلام مهربونم،نیت من ازدواج باعشقمه،ما تا مراسم نامزدی رفتیم یهو همه چی بهم خورد،سر چیزای بیخود بهم زدیم عشق ۵ساله ای که بیش از حد براش سختی کشیدیم رو یهو پوچ کرد امروز که مینویسم براتون ۱۱۳ روزه که دوریم وبه اصطلاح تموم کردیم،من واسه کارمون نماز باطل طلسم حضرت زهرا خوندم که اینم دلیلشو آخر پیام میگم،ختم قرآن هدیه به حضرت ام البنین گرفتم چله هایی گرفتم که فقط از سر ناامیدی میخوندم ولی حالا زیارت عاشورا وحدیث کسا گرفتم،تو خواب دیدم یکی گفت ختم سوره مریم بگیرم چله اونم گرفتم،۱۴هزار صلوات هدیه به امام جواد خوندم وچهل هزار صلوات واسه چهل نفر از بچه های نی نی سایت گرفتم،امروز ۱۲۴۰۰۰صلوات رو شروع کردم هدیه به ۱۲۴۰۰۰پیامبر خدا،راستش بیش از حد به این صلوات ایمان گرفتم امیدوارم با توکل بخدا هرچه زودتر بیام تو این تاپیک اعلام کنم،واسه باطل طلسم هم باید بگم من تو خواب قبل اینکه بهم بزنیم یه سیدی بهم گفت طلسم شدین و بزور تونست بشکنه این طلسمو واینکه من اکثر خواب هام حقیقت دارن،و وقتی این نماز رو خوندم یه نفر از فامیلامون که فوت شده تو خواب گفت که بزودی باز بهم میرسین و یه خواب دیگه که دیدم گفت شما خیلی خوشبخت میشین،راستش دیگه دلم نمیاد چیزی غیر این به خدا بگم،خدایا به بهترین شکل ممکن باهم آشتیمون بده وبهم برسیم وبهترین وخوشبخت ترین زندگی رو تشکیل بدیم یه زندگی با دوام وطولانی وغرق عشق وخوشبختی.نمیدونم چرا چند روزه به دلم افتاده روز ۱۱۴ ام اتفاق خوبی میفته ومن به کارها ومعجزه های خدا خیلی خوشبینم🙏

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹

من دوتا نماز معروف پیامبر رو خوندم وبعد اونا خیلی امیدوار شدم امروزم که نماز حضرت رقیه خوندم وسفره حضرت رقیه نذر کردم به امید خدا حاجت روا شدم اربعین سفره رو بندازم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴۲۰تا التماس دعا منم به عشقم برسم 

به خدا ومعجزه هاش امید داشته باش،خودش گفته هرچی بخوای بهت میدم

عزیزم میشه دعا کنین یا به عشقم برسم و احساسش رو بفهمم یا کاملا اون لعنتی رو فراموش کنم😭حتی نمیتونم درس بخونم

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
عزیزم میشه دعا کنین یا به عشقم برسم و احساسش رو بفهمم یا کاملا اون لعنتی رو فراموش کنم😭حتی نمیتونم ...

۱۰۰ تا صوات من

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 
هزار تا صلوات من میفرستم یکی تو زندگیمه خودش بره آسون 

دنیا عجیبه یکی نذر ونیاز میکنه اونی که میخواد بیاد یکی نذر میکنه از زندگیش بره،انشاالله که هرچی میخوای به بهترین شکل ممکن برات اتفاق بیفته

عزیزم میشه دعا کنین یا به عشقم برسم و احساسش رو بفهمم یا کاملا اون لعنتی رو فراموش کنم😭حتی نمیتونم ...

منم حال شمارو دارم کسی نمیتونه ذهن کسی رو بخونه،خدا به قلبامون نگاه کنه و به حرمت قلب قرآن قلبمونو نشکنه و کمک کنه هرچیزی که میخوایم به بهترین شکل برامون اتفاق بیفته

چقدر ماجرات شبیه من بود بااین تفاوت که بیشتر یه دهه پای عشق موندم و دقیقا نزدیک عقد همه چی نابود شد اونم عشقی که برای هم تا قبل دونستن خانوادش جون میدادیم داره میشه یه سال و من حتی یه ذره دردم کم نشده همه جور ختم و چله هم گرفتم و هنوزم ناامید نشدم و منتظرم 

الان هم خودمم ختم ۱۲۴ هزار صلوات برداشتم برام دعا کن خدا برگشتنش ازدواج و خوشبختیمون رو به صلاحم در بیاره و برآورده کنه حاجتم رو 

۱۰۰ تا صلوات به نیت اتفاق خوب فردا برات میگم 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
منم حال شمارو دارم کسی نمیتونه ذهن کسی رو بخونه،خدا به قلبامون نگاه کنه و به حرمت قلب قرآن قلبمونو ن ...

امیدوارم عزیزم❤️قلبم شکسته نابودم کردن