2777
2789
عنوان

دانشگاه

48 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا لطفا از تاپیکم رد نشین‌و راهنماییم کنید ازتون خواهش می‌کنم چون واقعا استرس دارم و ب راهنماییتون نیاز دارم ، من قراره واسه مهر دانشگاه ثبت نام کنم دانشگاه پیام نور … بعد شهر غریبم و هیچ دوستی ندارم و اینک از بچکی عادت دارم همه جا با همراه میرم اصلا نمیتونم تنها برم دوست داشتم واسه کارای ثبت نام با دوستی کسی برم ، حالا چجوری روز اول تنها برم توروخدا نگین مگ چیه من واقعا نمیتونم 🥺دوست داشتم یاهم بریم دنبال کارا باهم بریم دنبال کلاس 

بنظر شما هیچ راهی هست ک یجوری یکی از همکلاسیای آینده مو پیدا کنم و باهم قرار بداریم ؟ 🥺 اخه شهر مون کوچیکه پیج دانشگاه کلا ۵۰۰ فالور داشت ینی یکی شون همون رشته من نیست ؟ چجوری پیدا کنم ؟ حتی میخواستم بگم ی بلاگر استوری کنه 😂🥺 خودم خندم میگیره اما دست خودم نیست 

عزیزم چرا شهر غریب ،انتخاب واحد کردی انتقالی بگیر شهر خودت

بله عزیز ممکنه هم رشته ای باشه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
عزیزم چرا شهر غریب ،انتخاب واحد کردی انتقالی بگیر شهر خودت بله عزیز ممکنه هم رشته ای باشه 

عزیزم شهر خودمونم یعنی محل زندگیم ، منظورم اینه غریبه ایم اینجا دوستی ندارم تازه اومدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا شهر غریب ،انتخاب واحد کردی انتقالی بگیر شهر خودت بله عزیز ممکنه هم رشته ای باشه 

بنظرت چجوری پیداش کنم ؟ اصلا شدنیه میترسم پیام بدم مثل بچه ها بهم بخندن و واقعا هم خنده دار هست 🤣

بنظرت چجوری پیداش کنم ؟ اصلا شدنیه میترسم پیام بدم مثل بچه ها بهم بخندن و واقعا هم خنده دار هست 🤣

ما عضو گروه ها می‌شدیم تو واتساپ بعد میگفتم کی مثلا کی مدیریت بازرگانی واحد تهران شمال هست ؟

خود طرف ریپ میزد 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
عزیزم شهر خودمونم یعنی محل زندگیم ، منظورم اینه غریبه ایم اینجا دوستی ندارم تازه اومدیم 

نترس راحت پیدا میکنی 

ما عضو گروه ها می‌شدیم تو واتساپ بعد میگفتم کی مثلا کی مدیریت بازرگانی واحد تهران شمال هست ؟ خود طر ...

اهااا چقدر خوب کاش ماهم ازین گروها داشتیم 🥲 کی اد میشدین توی گروه ؟ قبل از شروع کلاسا ؟ 

بنظرت پیام نور هم گروه داره؟ 

اهااا چقدر خوب کاش ماهم ازین گروها داشتیم 🥲 کی اد میشدین توی گروه ؟ قبل از شروع کلاسا ؟  بنظر ...

خودم پیام نورم

چیزی که پیام نور زیاد داره گروه

من از یکی از هم کلاسی هام پرسیدم گفت لینک دارم داد منم عضو شدم

بعد تو همون گروه لینکهای مختلف بود برای واحدهای مختلف و رشته های مختلف

چه دورهمی چه درسی