2777
2789

حلالم کن استارتر و دوستانی که زیاد پیاممو می‌بینید🥺😢 .بخاطر طفل معصومم

توروخداااااا خواهرانه و  از ته دل دعام کنید مشکلاتم به بهترین شکل ختم بخیر بشن و دادگاه فردا محکوم نشم و ختم بخیر بشه و زندگی و آبروم نجات پیدا کنه الهیییی آمین خدا صدبرابردعاهاتونو به زندگیتون برگردونه آمیییین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
حلالم کن استارتر و دوستانی که زیاد پیاممو می‌بینید🥺😢 .بخاطر طفل معصومم توروخداااااا خواهرانه و &n ...

انشاالله بحق دل فاطمه زهراخداوندیارت باش امشب دلم شکسته واست دعاکردم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسمتوبگوخاهر

سارا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
زهرام

الله کمکت باشه 

ان شاالله حاجت روا شی و عاقبت بخیر

عزیزم مطمعنم خداکمکت میکندیاملک تودادگاه زیادبخون

چشم عزیزم خدا ازت راضی باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز