2777
2789
عنوان

دو دلی در عقد

237 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلی ، میزارم که کاملش کنم دیگه تایپ نکنم اضافه 

.... سلام من عقد کردم سنتی و دو دل بودم از ابتدا ، همسرمم میدونست ولی دوسم داشت و بقیه هم اصرار که مورد خوبیه برو ومن راضی شدم ، من خیلی دوسش ندارم به خصوص ظاهرشو بیشتر ، نه که بد باشه من دوسش ندارم انگار 

بچه ها گاهی خوبم ولی گاهی خیلی بد میشم 

یه روز خوب یه روز نه ، اصلا همین باعث شده تو خیلی چیزای دیگه هم خوشم نمیاد 

ولی من میترسم من از آینده خیلی میترسم 

نکنه ازدواج کنم و درست نشم وبدتر شم ؟ نکنه جدا شم و پشیمون شم ؟ شهر ما خیلی بزرگ نیست نگرانم

از طرفی نمیتونم راحت ازش بگذرم 

خدااااا.....

خب خلاصه که اوایل من به ظاهر و تا آرومی قلبم گذشت گذشت یه روز خوب یه روز بد یه روز خنثی 

آب شدم از درون دیگه نه درست به خودم میرسم نه چیزی حس میکنم زشت شدم 

خلاصه اوایل فقط رو ظاهر بود ولی من بچه ها یکم شخصیتا زود رنجم و حساس 

و خیلی این یکی دوماهه باهم بحث و دعوا هم داریم 

اونم اخلاقای بد مث بقیه داره نمی‌دونم منم چون دوسش ندارم زیاد نسبت بهش کم تحملم یا نه کلا واقعا زود رنجم یا حتی واقعا اون عیب داره 

که همش گاهی شاید هست مخم میسوزه 

خلاصه وقتی یه دعوا میشه تا مرز طلاق بهش فکر میکنم 

بعد به چند نفر گفتم میگم والا ماهم دعوا کردنی پشیمون میشیم 

چرا ازدواج کردیم تنها نیستی 

بخدا گاهی می‌خوام زار بزنم به حالم ،نامزدم شرایط خوبی داره اجتماعی از دستش بدم پشیمون شم 

نکنه باهاش خوب تر شم یکم بعد و الان جا بزنم 

آینده حسرت نخورم 

آینده نگم بهتر میشدم 

یا شایدم برعکس کاش طلاق می‌گرفتم 

ولی من  یه دختریم که تازه درسشو تموم کرده 

و درآمدی ندارم و واقعا این حس بده ته قلبمه که چی سرم میاد اگر خانوادم و ایشون حمایتم نکنم

خانواده من البته یکم بهتره از لحاظ سطح

شهر ما کوچیکه 

بچه ها من از آبروم میترسم 

از آیندم 

هنوز دو دلم به ظاهر 

واین دعوا ها نگران ترم کرده. نمیگم بی تقصیرم نگید که بی تقصیرم هست اونم عیب داره 

ولی ....

چند ماه دیگه اگر قرار بشه عروسی کنم چی 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی چن وقته عقدی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنارش خوشحال نیستی؟

میفهمم دوست داشتن کار دله ، زورکی نیست 

درموردش خوب فکر کن فرصت بده و عروسی یه کم دیرتر بگیرید ببین میتونی علاقمند بشی 

مشاوره خوب پیدا کن باهم برین پیشش 

نکات مثبتش رو تو یه دفتر بنویس 

اول اسمش بنویس و یه ♥️کنارش بکش بعد خوبیش بنویس و بارها بخون 

امیدوارم همه چی برات درست بشه

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

نمی‌دونم چیکار کنم بهم بگید  5ماه

یه دوست دارم تقریبا  شرایطش با شما یکیه چقدر نگران هست و تو سر در گمی و بلا تکلیفی مونده انشاله بتونید با خودت کنار بیایی و تصمیم درست رو بگیری..با نامزدن ارتباط داری .چن وقت یکبار همدیگه رو میبینید

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
کنارش خوشحال نیستی؟ میفهمم دوست داشتن کار دله ، زورکی نیست  درموردش خوب فکر کن فرصت بده و عرو ...

نمیگم همیشه نبودم نهگاهی واقعا بودم 

ولی ته قلبم حتی اگر خوب باشم یهو این موضوع با یه تلنگر میاد 

نمی‌دونم به خدا کجاش عیبمه کجاش باید جدی بگیرم 

فقط با ظاهرش مشکل داری؟قابل حل شدن هست ایراد ظاهرش؟مثلا بگی به خودش برسه و استایل وایناش بهتر بشه مم ...

اوایل ظاهر الان بحثم داریم 

نوشتم همشو 

دوستش دارم ولی نه خیلی 

یه دوست دارم تقریبا  شرایطش با شما یکیه چقدر نگران هست و تو سر در گمی و بلا تکلیفی مونده انشاله ...

اره ، هر یکی روز در میون اینا،

گاهی هر روز گاهی چند روز نه اکثرا زود