همش در حال سرویس دادن به خانواده اش هست. کارهای خونه ی خواهرشو میکنه، یعنی زنگ میزنه بیا برام جوشکاری کن و کولر تعمیر کن و کمد بساز، تا این حد. ماشین داداششو این درست میکنه، میگه ببره تعمیرگاه خرج داره براش😑. کارهای مادرو پدرش هم دیگه کامل شوهرم میکنه. من هیچ وقت چیزی نگفتم بهش. هیچ وقت هم کاری برای خانواده من نکرده. بعد من چندروز پیش من برای تولد ابجیم یه کیک پختم بهم گفت که اینقدر به خانوادت خدمترسانی نکن😔خیلی ازش ناراحت شدم😭
به جای ناراحتی و خودخوری همون موقع کارها و خدمت رسانی های خودش رو یادآوری میکردید
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم شوهرم اینجور بود منم به زور کشوندمش یه شهر دور زندگی کنیم راحت شدممم الان همش چپو راست میگن بیاید نزدیک زندگی کنید😪 عزیزم اینا زندگیه منو به گند کشیدن بعد 15سال هیچی نداریم واقعا اینجور مردها به دردنخورن... ولی چندساله اومدم اینجا دارم زندگی میکنم راحتتت
اگه کیک با پول شوهرت پختی راضی نیست خانواده خودش راضی هست که کار میکنه براشون خونواده زن فرق داره&nb ...
هیچ فرقی نداره یه زن جونی و عمرشو صرفه یه مرد نادون و بزرگ کردن بچه هاش بکنه مگه اسیره؟؟ بعد حقه یه کیک نداشته باشه؟؟ ولی مرده حقه همه چی داشته باشه چه مسخره
میگفتی بیا کارایی که من برای خانوادم انجام دادم و تو برای خانوادت انجام دادی رو به هم یادآوری کنیم، خانواده هر کس برای خودش عزیزه،چقدر هم پرو تشریف داره
زن بدبخته مرد کار میکنه سختشه واسه خونواده زنش خرج کنه باید راضی باشه
باید هردو طرف راضی باشن همینجور مرد خرج خانواده کنه خانواده شوهرم بی اجازه من شوهرمو میچاپیدن خدا یه جوری از دماغشون دراورد که بیا و ببین هیچ فرقی ندارن به نظرم دیگه هردو برای زندگی مشترک تلاش میکنن دقت کن مشترک
اگه کیک با پول شوهرت پختی راضی نیست خانواده خودش راضی هست که کار میکنه براشون خونواده زن فرق داره&nb ...
واقعا با چ تدبیری امثال شماها این حرفو میزنید یعنی چی اینکه پول خودشع راضی نیس هرکاری هم واسع هرکس کنه چون پول خودشه ب خانوم مربوط نیس پ زندگی دونفره این وسط چی میگه زن وشوهر همه زندگیو باهم شریکن واسه خودشه واسه خودته معنی نداره اگه بنا ب ناراضی بودنه خب خانوم خونه هم راضی نیس پولش واسه خانواده شوهر هزینه شه کارگر خونه نیس ک ربطی بهش نداشته باشه