2777
2789
عنوان

قفل گوشی همسر

176 بازدید | 23 پست

من گوشی همسرم هرچیز کوچیکی میبینم ناراحت میشم تا صب نمیخوابم صبم باهاش دعوا میکنم بعد دیروز برا برنامه هاش قفل زده ولی چون رمز گوشیش همونه من تونستم قفل برنامه هارم باز کنم ولی نمیدونه میگه نگا میکنی هم خودتو ناراحت میکنی هم منو 

الان موندم بهش بگم قفلشو باز کردم که خر فرض نکنه و بفهمه با کی طرفه بدونه دیگه قفل نمیکنه

یا نگم که بتونم نگاش کنم ولی میترسم راحت باشه یه غلطی بکنه ناراحت شم

ن نگوووو بهش ک میدونی

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

مگ چی گفتی بهش ک قفل کرده اصلا حق این کارو نداره

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من منطقی باش 

سر هرچیز الکی شر بپا نکن 

بشین منطقی حرف بزن بگو رمزو بردار یکم رعایتم کن 

اینجوری بیشتر ناراحت میشم 

انقد مستقیم چک نکنید راه دیگه پیدا میکنم بخدا

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

ن نگو بهش 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

مگ چی گفتی بهش ک قفل کرده اصلا حق این کارو نداره

بابا نامزد دوستش ازش وسیله خریده بود بهش پیام داده زحمت دادم داداش دستت دردنکنه دورت بگردم بعد این کلمه ی دورت بگردم رفت رو مخ من سر اون دعوامون شد گف برا هر چیز کوچیکی دعوا راه میندازی

اگه نگم بعد برم یه چیزی ببینم تو گوشیش چی

یعنی اگه چیزی باشه دوست نداری بفهمی؟؟؟ اگه دوست نداری و برات مهم نیست ک هیچی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879