2777
2789
عنوان

کاشکی ی بار برم کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی تاحالا؟  خیلی مودش و دوست دارم  بانمکه🥰

نه ردیف وی ای پی میخوام همیشه دیر متوجه میشم پر شدن افسوس 

اصلا دوست ندارم هیچ کس مقدم تر باشه بهم هزینه میکنم جلوباشم 

بجز تالار وحدت هیچ جا ارزش رفتن کنسرت رو نداره مگر ردیف جلو 

چون این سیستم ها که کنسرت توش اجرا میشه سالن همایشن چندتا اکو و چرت و پرت گذاشتن 

رایگانم بگن بیا بشین نمیرم مگه معین خودش زنگ بزنه بگه 

وی آی پی که هیژ شمااااااا روی سن کنار ما جا داری   

بعد من چادریم خالمم چادری  ب خالم گفتم میای  گفت با چادر نمیام روم نمیشه اونجا ب آدم با ...

من کنسرت یه گروه معروف رو سال ۹۴ رفتم. دعوت داشتیم و روی صندلی ردیف اول نشستیم. تا بریم بشینیم هر کی یه تیکه ای پروند. با اینکه ده نفر با هم بودیم و مهمان خارجی هم بینمون بود و میدونستن که ما مهمان vip گروه هستیم یعنی کی هستیم ولی جلوی دهنشونو نمیتونستن بگیرن. به هر حال کنسرتهای پاپ جای باکلاسی نیست. همینن کلا. لخت بری با چادر بری بدون چادر بری طرف اومده که انرژی بیخودیشو تخلیه کنه. توقع چی داری؟ ماشین پارک کردنشونو برو ببین. از در خروجی میخوان دربیان به هم فحش میدن. ما با آسانسور vipرفتیم ولی تو همون در ورودی خروجی هم هل میدادن! 

ولی کنسرتهای وزارت کشور رو همیشه میرم. حداقل چهارتا هنرمند میبینی. 

کنسرتهای پاپ مثل استادیوم میمونن. تا نرفتی کنجکاوی. بعد که میری به خودت میگی چه قدر سطح پایین! برای من که جز احساس اتلاف وقت هیچی نداشت. 

ولی اگر خواستی با چادر بری

الان دیگه کنسرت راغب برو یا معین زندی😉

عزیزم بیا باهم بریم منم خیلی دوست دارم برم🥺ولی مامان بابام نمیان🤧

هعی عزیزم کاشکی میشد 

دوتا دوست دارم ک اصلا رابطمون کم رنگ شده ک حس میکنم دارم تموم میشم مامانمم فقط با اونا میزاره

هعی عزیزم کاشکی میشد  دوتا دوست دارم ک اصلا رابطمون کم رنگ شده ک حس میکنم دارم تموم میشم مامان ...

باز خوبه تو دوتا دوست داری،منی که تنهام چی😢

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿
باز خوبه تو دوتا دوست داری،منی که تنهام چی😢

باورت میشه ۳ ماهه همو ندیدیم؟ 

باورت میشه تو گروهمون فقط من بهشون پیام میدم؟ 

فقط من بیادشونم :) 

خیلی سخته برام هرسری میگم دیگه پیام نده ببین چقدر دلتنگ میشن برات ولی بازم پیام میدم 

خلاصه ک انگار فقط اسم رومونه ک آره این سه تا باهم دوستن