2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستام به جای من چت میکنه

533 بازدید | 37 پست

یه وقتایی میبینم گوشی من دستشه و داره ب جای من با دوستام چت میکنه حرفای سک.سی میزنه شوخی های س.کسی میکنه هزار بار تا حالا بحث کردیم رمز گوشی عوض کردم ک دیگه اینکارو نکنه قول داده و باز زده زیرش دیگه نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینکار مسخره رو میکرد

اما سک سی اینا نه ها

مثلا به خواهرم میگفت پول لازمم بریز فردا میدم

یا مثلا به دوستم مینوشت شوهرم امروز دعوام کرده و خودشو فوش میداد که ببینه واکنش دوستام چیه.

من اومدم باهمه دوستام رمز گذاشتم که وقتی خودمم پیام میدم اولین پسامم یه علامت میزارم علامت سه تا پرانتز پشت هم

هممون این رمز رو میدونستیم بعد ها شوهرم پیام داد 

همه بهش گفتن آقا حمید نکن زشته....دیگه هیچوقت اینکار نمیکنه🤣🤣🤣🤣🤣

این جماعت رو از کجا پیدا میکنید؟

شماره دوستاتون رو حذف کنید . جداگونه توی یه دفتر بنویسید شماره هارو اگر لازم داشتید داشته باشیدشون

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

شماره دوستات رو کلا حذف کن, گوشی حریم خصوصیه باید رمز داشته باشه، و جدای تمام این موارد، این کار همسرتون بیمارگون هست، و پیشنهاد میدم مراجعه کنید به مشاور..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شوهر منم همینکار مسخره رو میکرد اما سک سی اینا نه ها مثلا به خواهرم میگفت پول لازمم بریز فردا میدم ...

من اگه رمزبزارم ک بدونن و بگن که نکن زشته باز دعوام میکنه چرا گفتی و رمز چیه و دیگه رمزی حرف نزن

من اگه رمزبزارم ک بدونن و بگن که نکن زشته باز دعوام میکنه چرا گفتی و رمز چیه و دیگه رمزی حرف نزن

خب پس فقط همون رمزی رو بهشون بگو و بگو فقط وقتی فهمیدن شوهرته جواب ندن.

اینجوری شوهرتم نمیفهمه باهم تبانی کردین