2777
2789
عنوان

یه سوال از مامانای نی نی سایت دارم

99 بازدید | 12 پست

به عنوان یه دختر مجرد و اینکه خب من درکی از مادرشدن ندارم 

میخوام کاری کنم مامانمم بیشتر از قبل دوستم داشته باشه ؟تو کارای خونه تازگیا خیلی بیشتر کمک میکنم ،کادوی تولد اگر پول دستم باشه طلا یا زیر دوتومن کادو نگرفتم ولی هنوز اون حمایتی که میخوامو نگرفتم ،اکثر کارای اداریشو انجام میدم دیگه چیکار کنم به نظرتون ؟ اگر دوتا بچه یا بیشتر دارین ممنون میشم جواب بدین . آیا واقعا ناخواسته ممکنه توجهتون به یکی از بچه هاتون بیشتر باشع ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من نى نى ندارم اومدم فضولى😊بيا بچه ى ما شو والله از خدامون هم هست بچه به اين ماهى

ای جووووووووونم 😍😘💋🌹مرسی مهربونم میام میام 😊 ،ایشالا اگر بچه میخوای یه بچه گل خدا بهتون بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانا بیشتر به حرف زدن نیاز دارن. بشین پای حرفاش و درد ودلاش. یا کارای تو چشم بکن مثلا وسایل خونه ر ...

تازگیا دارم وسای خونه رو نو میکنم البته با کمک خودش ولی بازهم تو بحثا طرف خواهرمو میگیره ناخودآگاه بعد که باهاش حرف میزنم میگه آره توهم حق داری ،نمیدونم شایذ من چون خودمو قوی نشون دادم اینحوریه ،مثلا امروز دستبند طلامونو که دست مامانم بود آوردش بیرون مامانم ،چون خودش نگه میداره ،بعد سریع خواهرم گفت یکیش پاره ست اون برای شادی هست سریع مامانمم تایید کرد ،درصورتیکه بعدش قسمش دادم که جون منو قسم بخور که مطمئنی برای شادی هست، قسم نخورد. درصورتیکه من مطمئنم تو عروسی که رفته بودیم خواهرم دستبندشو پاره کرده بود ،بعد میگم از کجا یهو گفتی که برای شادیع گفت آخه ندیده گفت پارهه برای شادیه ....نمیدونه خب کسب که پاره کرده خودش از قبل درجریانه ....تو خیلی مسائل دیگه زندگی هم همینه و خیلی دلم میگیره و حس تنهایی میکنم ،تو دعواها همبشه طرف خواهرمه نمیدونم شاید از من خوسگل تره واسه همینه

ی چیز بگم یکمش برمیگرده ب نوع تفکر مادر، بعضی مادرها مثال آدم سرزبون دار و خیلی دوست دارن، ناخودآگاه بچه ی ک سرزبون داره  رو بیشتر دوست دارن

من خودم خیلی برای مادرم دلم میسوزه بتونم هرجور کمکش میکنم ، ولی اون خواهرمو بیشتر قبول داره ، مثلاً کار داشته باشه کل خونشو تمیز کنم انگار وظیفه درسته تشکر می‌کنه ولی خواهرم ی کار کوچکی کنه خیلی میگه

برام عادیه هرکس جای خودشو داره ، بنظرم شمام خیلی خودتو خسته نکن خود واقعیت باش و مهربونم و دلسوز ولی جوری نشه ی روز احساس شکست کنی

ی چیز بگم یکمش برمیگرده ب نوع تفکر مادر، بعضی مادرها مثال آدم سرزبون دار و خیلی دوست دارن، ناخودآگاه ...

ممنونم عزیزم درسته منم گاهی میپذیرم دقیقا جمله هاتو درک میکنم ولی گاهی خیلی دلم میگیره ،خواهرم از بچگی مادرمو ازم دور میکنه ،نمیذاشت مامانم بغلم کنه الانم با اینکه ازدواج کرده از صبح تا شب سی بار تماس میگیره ،اصلا مامانم دیگه وقتی برام نداره ،نمیدونم شایذ مثل قبل خودمو بزنم به بیخیالی بهتره ،حتی برادرمم این جمله های منو تایید میکنه میگه اون سیاست داره تو نداری

ممنونم عزیزم درسته منم گاهی میپذیرم دقیقا جمله هاتو درک میکنم ولی گاهی خیلی دلم میگیره ،خواهرم از بچ ...

منم بعد ی مدت دیگه بیخیال شدم یکم خودمو دور کردم گاهی دلم میخواست ی مادر داشتم ک میشد دردامو بهش بگم احساس میکنم کیلومترها دورم ازش

حتی این تفاوت برا بچه هامونم هست از بارداری تا ب الان

منم بعد ی مدت دیگه بیخیال شدم یکم خودمو دور کردم گاهی دلم میخواست ی مادر داشتم ک میشد دردامو بهش بگم ...

نمیدونم شاید اگر خودمونم مادر بشیم ناخودآگاه فرق بذارین