2789
عنوان

Birth🤍🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 65 پست
هوم 😂💔👩🏻‍🦯 جونگ کوک 😂😂😂

😂صگگ خدا نکشتت فک کردم یه آدم دیگ رو میگی

باشه جونگ کوک برادر شوهر منه😂🫀تو قلب ما جا داره 

جی هوپ انشالا تولدش میاد از سربازی بهمون سر بزنه

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عه توام میدونی😂👩‍🦯💔کل سایت میدونن هوراااا هیب هیب هورا هیب هیب هوراااااا🫂😎🫀 تنکیو باران جون ...

اره دیشب گفتی😂

راستی پیشاپیش تفلدت مبارک شاید نتونستم اون موقع تبریک بگم چون یه چند وقتی ممکنه نباشم😁🤩🥳

چه زود یک سال شد....😔💔   
اره دیشب گفتی😂 راستی پیشاپیش تفلدت مبارک شاید نتونستم اون موقع تبریک بگم چون یه چند وقتی ممکنه نبا ...

عه چرا :/ باید باشی عه عه 

خو اوکی ولی بعدا تبریک بگو اگه تونستی

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اره دیشب گفتی😂 راستی پیشاپیش تفلدت مبارک شاید نتونستم اون موقع تبریک بگم چون یه چند وقتی ممکنه نبا ...

بههههه سلام😂😂

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
🤣🤣🤣💔 عااا ۱۰شهریور ماهه 🌝

من ۴ روز بعد تولدمه 

تولد جئون جونگ کوک جون رو بهش تبریک بگو🥳🫀

تخم صگا تولد منو كه يادتون نرفته؟؟؟ @park_diana     @دختر_جذاب۸۸    

من ک اصلا نمیدونم کیه=👩‍🦯😐

عه چرا :/ باید باشی عه عه  خو اوکی ولی بعدا تبریک بگو اگه تونستی

یکم حال و احوالم خوش نیست یه مدت میخوام از فضای مجازی و اینا فاصله بگیرم😂💔

یه سفرم میخوام برم خلاصه از چسونه هایی که میگن وییی احوالم خوب نیست یه مدت میخوام برم جایی و اینا 😂

البته هنوز جور نشده ها دارم مقدمات فراهم میکنم😁

اووو اصن برگشتم سایتو واست چراغونی میکنم خوبه؟😂🎂

چه زود یک سال شد....😔💔