2777
2789
عنوان

شوهرم😐

283 بازدید | 22 پست

اینو بگم ک عقدیم و من گاهی میرم خونه مادر شوهرم شب میمونم و اینکه ی شهریم باشوهرم . ی هفته پیش شوهرم رفت مسافرت با دوستاش بعد ما الان سه روزه باهم قهریم و اومده اما باهام اشتی نکرده😑چیکار کنم بنظرتون  شارژم نداشتم از طریق همراه من براش درخواست شارژ فرستادم اما هنوز نفرستاده چیکار کنم خیلی حرصم گرفته همه بدنم گُر گرفته 😤

یعنی ی شارژو نمیتونی خودت بگیری؟؟ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی ام ک نمیتونم برم مغازع😐فقط منتظر ایراد گرفتنید😐

ایراد نمیگیرم اخه وقتی قهرین چرا بخاطر ی شارژخودتونو سبک میکنید وقتی با گوشی میشه گرفت 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

ایراد نمیگیرم اخه وقتی قهرین چرا بخاطر ی شارژخودتونو سبک میکنید وقتی با گوشی میشه گرفت 

نمیشه خب حتما ک ب اون گفتم عزیزم . هرکار کردم نتونستم بگیرم بعد وظیفشه شارژ بفرسه برا زنش سبک شدن نداره منکه پیام ندادم بهش برنامه پیام داد 

هعی چی بگم سر دلتنگی میگفتم چرا دلت برام تنگ نشده نیومدی و از این گیرا🥺

این کارونکن دیدی که اون میره بادوستاش تفریح اونوقت توهمش میخوای وابسته واحساسی باشی اینجوری بدتردورمیشه ازت