2821
2789
عنوان

لعنت به دیابت

340 بازدید | 35 پست

پیرو تایپیک قبلی همسرم رفت دکتر اینقدر اعصابم داغونه و حالم بده که منو با خودش نبرد 

دهرم دق میکنم خیلی حالم بده امیدوارم وقتی برگشت دکتر خبرای ناامیدکننده نداشته باشه 

میشه براش دعا کنید که چیز مهمی نباشه😭💔

دیابت خیلی وحشتناکه خیلی

من خاله ام چشمای خوشگلشو حدودا ۵۰ سال پیش  بر اثر دیابت از دست داد

بعدشم دق کرد و فوت شد

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

مگه چنده قند ناشتاش عزیزم ؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه چنده قند ناشتاش عزیزم ؟

270 به ۳۰۰ نرسیده تا بحال

ولی از ۲۵۰ به بالاس

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خدا برزگه انشالله که خوش خبر برمیگرده

الهی آمین

ممنون گلم 

شوهرم دیابت داره، اگه رعایت کنه و ورزش مشکلی براش پیش نمیاد

انسولین میزنه؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
شوهرم دیابت داره، اگه رعایت کنه و ورزش مشکلی براش پیش نمیاد

خیلی رعایت میکنه اهل ورزشم هست

گاهی پاش زخم میشه اما همیشه خوب شده خداروشکر