2777
2789
عنوان

لعنت به دیابت

335 بازدید | 35 پست

پیرو تایپیک قبلی همسرم رفت دکتر اینقدر اعصابم داغونه و حالم بده که منو با خودش نبرد 

دهرم دق میکنم خیلی حالم بده امیدوارم وقتی برگشت دکتر خبرای ناامیدکننده نداشته باشه 

میشه براش دعا کنید که چیز مهمی نباشه😭💔

دیابت خیلی وحشتناکه خیلی

من خاله ام چشمای خوشگلشو حدودا ۵۰ سال پیش  بر اثر دیابت از دست داد

بعدشم دق کرد و فوت شد

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه چنده قند ناشتاش عزیزم ؟

270 به ۳۰۰ نرسیده تا بحال

ولی از ۲۵۰ به بالاس

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خدا برزگه انشالله که خوش خبر برمیگرده

الهی آمین

ممنون گلم 

شوهرم دیابت داره، اگه رعایت کنه و ورزش مشکلی براش پیش نمیاد

انسولین میزنه؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
شوهرم دیابت داره، اگه رعایت کنه و ورزش مشکلی براش پیش نمیاد

خیلی رعایت میکنه اهل ورزشم هست

گاهی پاش زخم میشه اما همیشه خوب شده خداروشکر