2789
شما و زندگیتون در حدی نیست که ادم وقت بذاره برا دخالت توش من درمورد سنجش و دیوان نظر دادم اما الان ...

زندگی تو در چه حدییه؟

ما برگشتیم گفتیم اینا بیسوادن چون باید پیش بینی میکردن همچین وضعیتی رو و معدل رو قاطی دانشگاه نمیکردن وقتی زیرساختش و شرایطش رو ندارن شما چ کار کردی ؟ اومدی گارد گرفتی خب اشکال نداره هر کی نظر خودشو داره حالا بحای اینک بیای منطقی و با دلیل حرف بزنی توهین کردی ب پدر و مادر یکی از بچه ها ......

حالا کی بیسواد؟

کی زندگیش زیر سطح صفر؟

من یا شما ک فقط داری پز میدی و معلومم نیس چ کاره ای...یه ذره بیا پایین بابااااا زیادی رفتی بالا کلت میخوره الان ب سقف....

دیگ لطفا منو ریپ نزن

شماهم دمتون گرم که پشت حق ایستادید

ما داشتیم درد دل میکردیم و با دلیل حرف میزدیم و ایشون اومد مخالف حرف زو عب نداره؟ هر کی نظرش ارزشمند...

ب جای اینک برای تفکرش دلیل بیاره داره ما رو میکوبونه😑

شما برو پستاشو بخون الکی اومد ب پدر و مادر یکی از بچه ها توهین کرد ما اصلا ب این کاری نداشتیم😐

ادعاشم میشه ک همه چی دونه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بگردم یه جا نوشته بود اگه میدادن قلمچی تصیح کنه تا عصر هم رتبه هم درصدا میومد شبم پشتیبان زنگ م ...

والا میداد قلمچی بهتر بود همچی 

اصلا مدیرای قلمچی جاشون باید با مدیرای سنجش و وزارت علوم عوض شه 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
شماهم نمیتونی از سیاست کثیف و لجن اینا چیزی سر در بیاری من نه از پورعباس دفاع میکنم نع از دیوان همشو ...

انرژیت رو برای ادم نادون صرف نکن عزیزم💋🤍

بیخیال بذار در خیال آگاهی بیکرانشون خوش باشن 😉

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
عاشق پروفتم🫰🏻🥰

🤍😁

بچه ها واقعا اوضاع خطریه یعنی قرار چ کا کنن؟ نکنه کلی تقلب شده؟ و اصلا هیجوره نمیتونن جمعش کنن؟

تقلبا تو نهایی بود تا فعلا ... کمم نبود ،الانم این شاهکار جدیدشون رو نمیتونن جمع کنن 😂

شما هم‌ برو رو خودت کار کن ک تو زندگی بقیه فضولی نکنی و تو کاری ک اصلا بت ربطی نداره دخالت نکنی امل ...

فقط یه ادم بی پدر مادر و بی شخصییت که تو خانواده درست حسابی بزرگ نشده میتونه بیاد اینطوری چرندیاتی که در سطح خودشه ب بقیه نسبت بده 🤗

فقط یه ادم بی پدر مادر و بی شخصییت که تو خانواده درست حسابی بزرگ نشده میتونه بیاد اینطوری چرندیاتی ک ...

دقیقااا

هی هم میاد میگ کتاب بخون عمرااااا خودش تو زندگیش یه دونه کتاب خونده باشههه عمرا

دقیقااا هی هم میاد میگ کتاب بخون عمرااااا خودش تو زندگیش یه دونه کتاب خونده باشههه عمرا

ببین اصولا ادما از هرچی بیشتر دم بزنن و تو چش بقیه کنن کمتر دارن 😁😁

یعنی خلاء و کمبود اون چیز رو بیشتر احساس میکنن و سعی میکنن با حرف زدن درموردش اون حس حقارت درونیشون رو از بین ببرن 😉😂😂

نمیدونم والا بازار کارش چجوریاست،اگر میخوای به عنوان رشته اصلیت ادامه بدی خیلی با دقت انتخاب کن

اره دیگه حوصله کنکور ندارم 

فقط به درد آموزشو پروش میخوره گرایش ابتدایی 

یا پیش و مهد