2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا😐😐😐😐 چجوری

🟢 براساس شنیده‌ها، علت طولانی شدن فرآیند اعلام کارنامه‌ها و رتبه‌ها، عدم قابلیت تفکیک پذیری تراز حاصل از ترکیب تراز کل آزمون اختصاصی و تراز کل سابقه تحصیلی است. اعداد تراز بسیار به هم نزدیک و فشرده‌اند و عملاً رتبه بندی، به خصوص در محدوده رقابتی رشته‌های پرمتقاضی، بی معنا شده است؛ حتی در بعضی بازه‌ها، چندین نفر یک نمره تراز کل کنکور یکسان دارند! تا مادامی که این مشکل حل نشود، هیچ کارنامه‌ای در هیچ مرحله‌ای نمی توان منتشر کرد
⌞ 📚| @Mishe_ii ❄️ ⌝

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
وای خدا 😐😂😂😂 یه گهی خوردن توش موندن بدبختا فقط مونده بود تو کنکور تر بزنن که زدن 

🟢 براساس شنیده‌ها، علت طولانی شدن فرآیند اعلام کارنامه‌ها و رتبه‌ها، عدم قابلیت تفکیک پذیری تراز حاصل از ترکیب تراز کل آزمون اختصاصی و تراز کل سابقه تحصیلی است. اعداد تراز بسیار به هم نزدیک و فشرده‌اند و عملاً رتبه بندی، به خصوص در محدوده رقابتی رشته‌های پرمتقاضی، بی معنا شده است؛ حتی در بعضی بازه‌ها، چندین نفر یک نمره تراز کل کنکور یکسان دارند! تا مادامی که این مشکل حل نشود، هیچ کارنامه‌ای در هیچ مرحله‌ای نمی توان منتشر کرد
⌞ 📚| @Mishe_ii ❄️ ⌝

اره ببین 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
پور عباس کسایی ک متقلب کنکور سال پیش بودنو از دانشگاه اخراج کرد اما دیوان عدالت گفت نع بزعر ب طور مو ...

پورعباس کیه چی شده دقیق تر بگید لطفا

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
تو رو خداااااا یه مشت بیسواد مملکتو دو دستی گرفتن ولمونم نمیکنن😂😂😂😂😂😂😂😂😋

ربطی ب بی سوادی نداره ها

چون نمره و کنکور توامان رتبه میسازه

تشابه تراز طبیعیه

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد