2777
2789
عنوان

کارمند شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3229 بازدید | 137 پست
ازچندسال پیش شروع کردید؟ دوتاتونم کارمندید مجموع حقوقتون خالص چقدره ببخشیدمیپرسم خودم کارمندم میخ ...

درخواست دوستی میدم

خصوصی میگم بهت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بله دولتی که قطعن بهتره  الآن شما میگید من با این سنم که 19 سالمه چیکار کنم که تو همین شرکتا ی ...

نمیدونم عزیزم من خودمم استخدام نشدم همسرم شده ولی به نظرم اگه کنکور قبول نشدی بروازمونای استخدامی روبخون ببین کدوم رشته هارو بیشتر میخان بعد همون رشته هاروبخون که بتونی ازمونای استخدامی رو دراینده شرکت کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر شما من که الان 19 سالمه و منتظر نتایج کنکورم چیکار کنم استخدام شم یه جایی اخه سایت ایران استخد ...

بنظر من هرچه زودتر وارد بازار کار شی بهتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اگه همه بخوان رئیس بشن و بالا دست و فقط دستور بدن دیگه کی میخواد کار کنه  طرز فکرت غلطه هرکس سر ...

منم سوالم اینه چجوری برم تو اون گروه و بالا دست بشم😂😐

خب که چی 

حالا تو خصوصی کار میکنی خودتو کارمند میدونی

منم ی شرکت کار میکنم مهندسم

خودمو کارمند نمیدونم 

چ کارمندی ک دولتی و رسمی نیستیم!

بپا همینم از مون نگیرن ناشکری نکن 

مگ خیلی پولدار بودی ک اینطوری فک میکنی

خداروشکر. قبلا مردم میتونستن حداقل بعد چند سال زندگی و کار کردن خونه و ماشین بخرن حالا چه کارمند چه ...

درسته

ما هم کلی وام میگیریم

😅

حالا خوبه منشی نشدی

تو این دوره زمونه شغل داشتن خودش یه نعمته

چون با پس انداز میتونی برا ایندت فکری بکنی

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
منم سوالم اینه چجوری برم تو اون گروه و بالا دست بشم😂😐

خودت راهش پیدا کن ولی وقتی طرز فکرت اینه چرا بقیه باید

زیر دست شما بشن

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

میتونی واسه من ماشین بجوری🫠

کدوم شهری عزیزم؟

این پیامم که پرسیده بودم جواب دادی؟

من خودم معاون مدرسه ام در کنار اون یه مغازه هم راه انداختم البته هنوز درآمدی نداره ولی مطمئنا خوب میشه کم کم.شما هم ببین نمیتونی در کنار این کار یه کار دیگه ای راه بندازی 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
خب اخه همه الان ب مدرک نگاه میکنن..🤦‍♀️

کار اموزی باید بری

رشته ت چیه؟