2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بیا

52 بازدید | 3 پست

کسی ک فوش میده مقصره یا کسی ک به شوخی میگه از بی تی اس خوشم نمیاد؟😐حق دارم ناراحت شم؟حق دارم بگم تعلیق کنید؟چرا اونا حق دارن فوش بدن و بگن ندادیم؟بعد من ندارم تک تک تایپیکامو بستم تا صحبت از شما میشه همشون میترسن بابا تعلیق کنید اینارو حالمو بد کردن سایت شده بچه بازی من کی دعوا کردم ک بار دومم باشه؟سارا جان منو میشناسه اصلا دعوا نمیکنم فوش نمیدم ولی اینا از ترسشون انداختن رو ما ک مقصریم من آدم شوخیم توی تایپیک خودمون گفتیم ولی اینا مارو تو تایپیک خودشون تک کردن و آماده دعوا بودن صد بار گفتم من دنبال دعوا نیستم ولمون نمیکنن الانم دوباره میان شما یه تایپیک مال من ببین باز باشه تروخدا پیگیری کنید این بحثا نشه هرچی مراعات کردیم بدتر کردن😩

💔

فوش نه و فحش

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام همون موقع لایک کردم پستتون رو بهشون تذکر دادم شما هم انقدر کش ندین تاپیکو هم قفل کنین و تو تاپیکی که دوست ندارین نرید کافیه احترام بذارین به مورد علاقه ی اون کاربرا 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar