2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سوالت واضح نیس

من یکماه پیش خواستگار داشتم اول مادرش منو دید بعد از چند روز با پسرشون صحبت کردم تا بهش گفتم خواستگار دارم گفت برام سخته طرز فکرم اینه میزاری غکر کنم منم  گفتم اره تهشم نوشت فدات هنوزم حتی زنگ نزدن که اقا شد نشد من اصلا نمی دونم میخوان نمی خوان اران نزدیک یکماهی هست هبچ خبری نیست 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
آره ولی آدم دلسرد میشه  انگار طرف میره خوب دورهاشو میزنه بعد میادش

دقیقا من میگم مگه مرض داری اگه نمی خواستیم میگفتی چرا حتی زنگم نزدی 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
من یکماه پیش خواستگار داشتم اول مادرش منو دید بعد از چند روز با پسرشون صحبت کردم تا بهش گفتم خواستگا ...

خب همه دخترا ممکنه چند تا خواستگار داشته باشن طرف مشکل داره ،سر کارت هم گذاشته،این مدل آدم ها خاکسترین و کلا کنار اومدن باهاشون مشکله،تازه بعد یک ماه هم پیام داد تو جواب سربالا بهش بده،بگو جنس از مغازه که نمبخوای بخری بگی میرم برمیگردم،کارش زشته

خب همه دخترا ممکنه چند تا خواستگار داشته باشن طرف مشکل داره ،سر کارت هم گذاشته،این مدل آدم ها خاکستر ...

یعنی میگی پیام میده 

گفتم حتی اگه پبام داد تو جواب نده ،ولی بعید میدونم اون نمیدونسته چطوری بگه نه گفته بزار فکر کنم

چی بگم اخه الان برا خودم یه چیز نا مفهمومه چرا اخه مگه خواستگاری چی ایرادی داره  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز