2789
عنوان

🖤🤍.....۷۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 209 پست
اینجور شوخی واقعا ناراحتم کرد  دوستام هوامو دارن الآنم اصلن حوصله بحث ندارم یونو؟

باشه به جهنم ولی ما وقتی گفتیم از آرمی ها خوشمون نمیاد شما نباید چیزی میگفتی

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
واقعا ما قصد دعوا نداشتیم @دختر_جذاب۸۸   میدونی که داشتم با هم شوخی میکردیم دوستات اومدن او ...

ولى منكه چيزى نگفتم😐

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه به جهنم ولی ما وقتی گفتیم از آرمی ها خوشمون نمیاد شما نباید چیزی میگفتی

خب ماهم از هيترا خوشمون نمياد:/

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
دعوا نشد شوخی عزیزم 

به هرحال شما کا میگید باید به نظر همدیگه احترام گذاشت پس چرا ما گفتیم از آرمی ها خوشمون نمیاد گفتن که غلط میکنی و....

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
به هرحال شما کا میگید باید به نظر همدیگه احترام گذاشت پس چرا ما گفتیم از آرمی ها خوشمون نمیاد گفتن ک ...

معذرت میخام ب هر حال 

بعد آیدا گفت به سلایق احترام بزارید یا عسل یادم نیس من نگفتم سلایق احترام بزاریم💁‍♀️

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

معذرت میخام ب هر حال  بعد آیدا گفت به سلایق احترام بزارید یا عسل یادم نیس من نگفتم سلایق احترا ...

خیلی ممنون🤦‍♀️😂😂

خب نیاد😂😂

ببین داری دوباره بحث میکنی 

ببین به اندازه کافی اتصالی زدم یونو؟؟؟ 

الآنم برو پی کارت...حوصلتو اصلن ندارم 

وقتی تو اونطور میگی میخوای هیچی نگیم؟ 

واقعا که 

جبهه ور میدارین بعد میان مسخره میکنین ...هه.متاسفم واقعا

Off..

ببین داری دوباره بحث میکنی  ببین به اندازه کافی اتصالی زدم یونو؟؟؟  الآنم برو پی کارت... ...

خب توهم اینجوری میگفتی نمیگفتی غلط میکنی و البته میدونم شوخی کردی ولی من ناراحت شدم🙁😂