2789
عنوان

🖤🤍.....۷۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 209 پست
اینجا با این سعدی و آلبالو بگم اخه؟  همین یه کاربر بود بیا ادامش شخصی بگم  اصن لغو نزنه ...

اوكـ بيا پى

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
دعوا رو شما شروع کردید ب من ربطی داره؟شما از دیروز به ما میپریدید اینم میتونم ب نی نی یار بگم

ما چیزی نگفتیم تو اولش رو نمیدونی 

دختر جذاب گفت من آرمیم ما هم گفتیم از آرمی ها خوشم نمیاد و بعد همینجور شوخی داشتیم میگفتیم که متاسفانه شما کار رو به جاهای بدی کشوندید 

من واقعا شوخی میکردم چون همه ی حرف هام آخرش استیکر خنده میزاشتم

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم الان من با شما دعوايى ندارم فقط ميخوام يه حرف دوستانه بزنم اوكـ؟ ببين الان شما دارين مياين دا ...

منم دعوا نداشتم ماجرا هم به نی نی یار گفتم لایک کرد میتونم بگم تعلیقتون کنه با مدرک ولی من مث بعضیا نامرد نیستم

💔
عزيزم الان من با شما دعوايى ندارم فقط ميخوام يه حرف دوستانه بزنم اوكـ؟ ببين الان شما دارين مياين دا ...

ما قصد دعوا نداشتیم شما بی جنبه بودید

در نی نی سایت هیچ فردی تعلیق نمیشود بلکه از کاربری ایی به کاربری دیگر منتقل می شود😂😁
😂مدرک دارم مدرککککککککککک الان با ادب شدی؟فوشای زشتت یادت رفت 

ببين ما از هر دو طرف بى حسابيم چون هر دوتامون توهين هاى لازمو كرديم يونو؟

هیچکس متوجه اشکات نمیشه،هیچکس متوجه دردات نمیشه،هیچکس متوجه غم هات نمیشه؛ اما همیشه متوجه اشتباهاتت هستن و مقصر قصه تویی:))
بچه ها چقدر با هم دعوا میکنید بسههه🥺♥️

ما اصلا دعوا نکردیم اینا فوش دادن همه حرفام با خنده بود چی گفتم گفتم ما از بی تی اس خوشمون نمیاد باخنده تو تایپیک خودمون اینا از کجا سر درآوردن و جنگ شروع شد نمیدونم

💔
بچه ها چقدر با هم دعوا میکنید بسههه🥺♥️

واقعا ما قصد دعوا نداشتیم

@دختر_جذاب۸۸ میدونی که داشتم با هم شوخی میکردیم دوستات اومدن اونجوری کردن

ما اصلا دعوا نکردیم اینا فوش دادن همه حرفام با خنده بود چی گفتم گفتم ما از بی تی اس خوشمون نمیاد باخ ...

آره ما این رو گفتیم دارن میگن غلط میکنی 😐😐

منم دعوا نداشتم ماجرا هم به نی نی یار گفتم لایک کرد میتونم بگم تعلیقتون کنه با مدرک ولی من مث بعضیا ...

ماهم ميتونيم بگيم!!!

ولى ما كى خواستيم بگيم كه به ما ميگى نامرد🗿🚬