2777
2789
عنوان

رابطه سالم

409 بازدید | 15 پست

سلام

چرا یعضی دوست پسرا تو رابطه میگن ما رفیقیم

نمیدونم چرا از این حرف حس خوبی ندارم

یا اینکه نباید زیاد وابسته بشی 😳😳😳

مگه می‌شه وابسته نشد

رهایی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا اولش همه واسه بازی دادن وارد رابطه میشم یا در خوش بینانه ترین حالتش واسه سرگرم شدن حالا ب خود دختر بستگی داره و رفتارش توورابطع  میتونه کاری کنه ک واسه پسرع همون  در حد سرگرمی اوقات فراقتش باقی بمونه یا کم کم مهم و جدی بشه ولی گاهی ام از دختره کاری برنمیاد و پسره کلا لاشیه 

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
هرچییی هم بگیم بابا ازدواج سنتی چیهه  اخرش این رابطه مجازیا مسخره بازی ای بیش نیست و سنتی منطق ...

دقیقا خدا شاهده فقط روانم رو گرفته بعد از چند سال هنوز موفق به دیدار نشدم چراااا چون دیدار قطعا به خواسته ی اون باید ختم شه

رهایی ...

وابستگی دیگ از مد افتاده

ن تنها پسر دختر هم خوشش نمیاد دیگ

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
خودش رفته بلاک کرده بعد چند ماه برگشته میگه نباید وابسته میشدی برای این بلاک کردم

عزیزم ساده نباش بلاک کرده بره دوراشوبزنه

دوراشو زده بازبرگشته میگخ وابسته نشو چون ممکنه دوباره برم نمیخواد پاپیچش بشی میخواد هروقت دوست داشت بره هروقت خواست برگرده