2777
2789

اما بابام میخواد بهشون جواب منفی بده 

من ازش خوشم میاد اما زورم به بابام نمی‌رسه 

دیگه دست و دلم نمیره پیاماشو جواب بدم 

بیخیال فقط بگید چیکار کنم پیام صبح بخیر و شعر عاشقانه می‌فرسته چیکار کنم اصلا جوابشو ندم ؟بعد اگه پیام داد کجایی و چرا جواب نمیدید اینا چی بگم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب بده  خودش باباتو راضی میکنه اگه بدونه خودت میخوایش

ینی عادی جواب بدم انگار چیزی نشده ؟خب اونوقت چند وقت دیگه مامانش زنگ زد خونوادم گفتن نه چی ؟مسخره نیس ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اگ خوبه خب با بابات حرف بزننن.دلیل مخالفت بابات چیه

تاپیک مامان خواستگارم همه چی و خراب کرد و بخون

مشکل پدرت با پسره چیه؟

تاپیک مامان خواستگارم همه چی و خراب کرد و بخون 

ینی عادی جواب بدم انگار چیزی نشده ؟خب اونوقت چند وقت دیگه مامانش زنگ زد خونوادم گفتن نه چی ؟مسخره نی ...

نه اصلا معطلش نکن

رک بهش بگو جواب پدرم منفی هست 

اگه بخوادت خودش پیگیر میشه

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
نه اصلا معطلش نکن رک بهش بگو جواب پدرم منفی هست  اگه بخوادت خودش پیگیر میشه

چجوری پیگیر میشه ؟ینی زنگ میزنن خونمون ؟یا میخواد تو پیام منو راضی کنه همش

براش روشن کن که بابات راضی نیست .. جواب ندادن خیلی نامردیه... چند جمله محکم بگو .. و دیگه قطع کن تا خودشو پیدا کنه .. اگه زیادی باهاش حرف بزنی بیشتر وابسته میشه.. گه تکلیفش روشن شه اینجوری چند روز ناراحته و بعد تموم

اگه خوبه باباتو راضی کن من بالای سی ام کو خواستگار

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
2790
2778
2791
2779
2792