مثلا بخوای برای 4نفر درست کنی که زیاد هم نشه
کره 100گرمی به دمای محیط رسیده یک عدد
تخم مرغ 2تا درشت به دمای محیط رسیده
شکر 2/3 لیوان دسته دار
آرد گندم یا سفید یه لیوان
نمک 1/4 قاشق چای خوری
وانیل یه قاشق چایخوری
سیب (سیب گلاب باشه بهتره چون له نمیشه داخل کیک) به تعداد دلخواه
بیکینگ پودر یه قاشق چایخوری
شیره انگور ۲قاشق غذا خوری ( دلخواه)
پودر قند برای تزیین
ارد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کن و مخلوط کن
کره که به دمای اتاق رسیده همراه شکر تو یک کاسه بریز و با همزن برقی اول با سرعت کم هم بزن تا کمی مخلوط بشه بعد با سرعت زیاد شروع به همزدن کن تا حالت کرکی و سبکی بگیره.
ابتدا 1 عدد تخم مرغ رو به مخلوط کره و شکر اضافه کن، یک کم با همزن برقی هم بزن بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کن و هم بزن
وانیل و شیره انگور رو به مواد اضافه کن و با همزن برقی شروع به همزدن کن تا خوب ترکیب بشه.
مواد رو با همزن برقی خوب ترکیب کن بخاطر اینکه کره بقیه مواد رو جذب خودش نمیکنه خیلی مهمه که مواد رو کم کم اضافه کنی و کره قبلش حتما به دمای محیط رسیده باشه، کره رو با حرارت گرم نکن همینکه نیم ساعت تو دمای محیط باشه خوبه
مواد خشک رو کم کم به کره اضافه کن و با همزن برقی با سرعت کم به همزدن ادامه بده
سیب ها رو پوست بگیر و هستشون رو جدا کن و به صورت مکعب های درشت خرد کن و به کاسه مواد اضافه کن. دقت کن برای این کیکه سیب ها ورقه ای و ریز نیست و باید درشت باشه.
بعد با قاشق بریز داخل مواد کیک و قاطی کن
بعد فر رو درجه ۱۸۰ باشه قالبو هم کفشو هم دیواره هاشو چرب کن و مواد رو بریز داخلش و پهنشون کن
۲ قاشق شکر روی کیک بپاش بعد بذار تو فر تا ۴۰ دقیقه تقریبا بمونه
بعد که پخت روشو میتونی خاک قند با دارچین بریزی