2777
2789
عنوان

کیک پایه سیب

149 بازدید | 9 پست

تا حالا درست کردین؟😋

اگر دستور خوبی دارید بزارید ممنون میشم🙏🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

درست کردم  دستورش رو هم از همین سایت برداشتم ،یادم نیست تاپیک های ماریا قناد بود یا سایو سرچ ...

مرسی عزیزم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بخوای برای 4نفر درست کنی که زیاد هم نشه

کره 100گرمی به دمای محیط رسیده یک عدد

تخم مرغ 2تا درشت به دمای محیط رسیده

شکر 2/3 لیوان دسته دار

آرد گندم یا سفید یه لیوان

نمک 1/4 قاشق چای خوری

وانیل یه قاشق چایخوری

سیب‌ (سیب گلاب باشه بهتره چون له نمیشه داخل کیک) به تعداد دلخواه

بیکینگ پودر یه قاشق چایخوری

شیره انگور ۲قاشق غذا خوری ( دلخواه)

پودر قند برای تزیین

ارد و بیکینگ پودر و نمک رو الک کن و مخلوط کن

کره  که به دمای اتاق رسیده همراه  شکر تو یک کاسه بریز و با همزن برقی اول با سرعت کم هم بزن تا کمی مخلوط بشه بعد با سرعت زیاد شروع به همزدن کن تا حالت کرکی و سبکی بگیره.

ابتدا 1 عدد تخم مرغ رو به مخلوط کره و شکر اضافه کن، یک کم با همزن برقی هم بزن بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کن و هم بزن

وانیل و شیره انگور  رو به مواد اضافه کن و با همزن برقی شروع به همزدن کن تا خوب ترکیب بشه.

مواد رو با همزن برقی خوب ترکیب کن بخاطر اینکه کره بقیه مواد رو جذب خودش نمیکنه خیلی مهمه که مواد رو کم کم اضافه کنی و کره قبلش حتما به دمای محیط رسیده باشه، کره رو با حرارت گرم نکن همینکه نیم ساعت تو دمای محیط باشه خوبه

مواد خشک رو کم کم به  کره اضافه کن و با همزن برقی با سرعت کم به همزدن ادامه بده

سیب ها رو پوست بگیر و هستشون رو  جدا کن و به صورت مکعب های درشت   خرد کن و به کاسه مواد اضافه کن. دقت کن برای این  کیکه سیب ها ورقه ای و ریز نیست و باید درشت باشه.

بعد با قاشق بریز داخل مواد کیک و قاطی کن

بعد فر رو درجه ۱۸۰ باشه قالبو هم کفشو هم دیواره هاشو چرب کن و مواد رو بریز داخلش و پهنشون کن

۲ قاشق شکر روی کیک بپاش بعد بذار تو فر تا ۴۰  دقیقه تقریبا بمونه

بعد که پخت روشو میتونی خاک قند با دارچین بریزی

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

مثلا بخوای برای 4نفر درست کنی که زیاد هم نشه کره 100گرمی به دمای محیط رسیده یک عدد تخم مرغ 2تا درش ...

خیلی عالی بود ممنونم🙏🏻

مثلا بخوای برای 4نفر درست کنی که زیاد هم نشه کره 100گرمی به دمای محیط رسیده یک عدد تخم مرغ 2تا درش ...

فقط یه سوال شیره انگور رو میشه نزد؟

اینم عکسش البته من با آرد گندم درست کردم با آرد سفید

خیلی بهترم میشه

https://s8.uupload.ir/files/img_20230811_135043_898_g2x5.jpg

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

فقط یه سوال شیره انگور رو میشه نزد؟

بله عزیزم میشه این دستور فرانسویشه ، میتونی نزنی ولی من زدم بد نبود

خیلی عالی بود ممنونم🙏🏻

خواهش میکنم ❤️