2789
عنوان

خواستگاری

244 بازدید | 34 پست

نظرتون در مورد کسی که پاییز داره مهاجرت تحصیلی میکنه چیه؟ وضع مالی خانوادشون متوسطه. بورسیه کامل گرفته کشور هم آمریکا هست. کسی رو هم اونجا نداره پسر. برای دوستم میپرسم لطفاً راهنمایی کنید 🌹 🌹 🌹 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

یعنی میخواد زن بگیره ببره امریکا؟ جوابم مثبته 🤤

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ول کن بورسیه تحصیلیه مجبورن برن کلفتی کنن تا پول دربیاد

کلفتی ام بکنن بعد ی مدت میفتن رو روال تا چن سال سختی داره 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
نه بابا ول کن بورسیه تحصیلیه مجبورن برن کلفتی کنن تا پول دربیاد

نه😂😂😂😂😂😂😂کی گفته ماهی 1000 تا براش میمونه تازه

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
جوابم اینه اگر ویزا رو گرفت شرایط رو قطعی بدونه....

سلام اسی ببخش حلال کن پیام گذاشتم توی تاپیکتون،خواھش میکنم ھرکی پیاممو دید یکی از تاپیکامو  گزارش بزنہ ھرکدومو زدید اشکال ندارہ میخوام ھمشون پاک شن ھرکی زد لایک کنہ ب نیتش صلوات میفرستم الھی بحق امام زمان خیر ببینید ممنون میشم