2777
2789
عنوان

دلمو شکستن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

306 بازدید | 14 پست

به خدا من همش تو خونه کار میکنم ظرف آشپزی همه کار 

اون وقت خانواده مزخرفم کلی لیچار بارم میکننن 

خیلی حرفای بدی به من میزنن اون وقت میگن بیا کنارمون بشین غذا بخوریم 🙂

آیا من دل ندارم 

من سطل آشغالم که هر چی چرنده بارم کنن و من از اینکه پشت ندارم باید خفه شم

خیلی بده چرت و پرت بارت کنن

تو رو خدا دعا کنید یه آدم خوب بیاد خواستگاریم فقط ازین خونه برم به زور تحمل میکنم 

نگید خونه شوهر خبری نیست چرا هست خوبم هست

من تو خونه خودمون اینقدر عذاب میکشم همش کار میکنم و لیچار میشنوم من 23 سالمه ولی تحقیر میشم غرورمو میشکنن اعتماد به نفس ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خونه شوهر هم همینه.. یه لندهور میاد خونه غذاشو کوفت میکنه آخرشم هر روز تو سرت میکوبه که مگه تو ...

آره ولی اونجا به یه نفر جواب پس میدی 

ولی تو خونه ما همه با هم دست به یکی میکنن و تحقیرم میکنن هر کدومشون یه جور دلمو میشکونن 

ولی شوهر یکیه 

یکی بهتر از چند تا 

همش بغضم میگیره اصن هر چی بخوام بگم 😭 من یه عمره حرف شنیدم پوست کلفت شدم ولی امروز دیگه کم آوردم ...

ببین گلم فکر نکن بقیه خونواده ها گل و بلبلن،صبور باش درست میشه،یه دوست صمیمی پیدا کن باهاش حرفاتو بزن

مامان آرمینا کوچولو
آره ولی اونجا به یه نفر جواب پس میدی  ولی تو خونه ما همه با هم دست به یکی میکنن و تحقیرم میکنن ...

اشتباه میکنی... حالا من قضاوت نمیکنم.. رفتار هر خونواده ای فرق میکنه... ولی ادم از پدر و مادرش حرف بشنوه بهتر از اینه که از شوهر بشنوه.. حالا ان شاالله یه مرد واقعی سر راهت قرار بگیره.. ولی بیشترین حقارت رو زن ها تو خونه شوهر میکشن... جوری که ارزو میکنی کاش برمیگشتی خونه پدرت و هیچوقتم ازدواج نمیکردی... حالا هم اگه خونواده گیری نداری فکر یه کار باش

اشتباه میکنی... حالا من قضاوت نمیکنم.. رفتار هر خونواده ای فرق میکنه... ولی ادم از پدر و مادرش حرف ب ...

درسته

ولی خب من تا حالا این مدل رفتار رو تو خونه بقیه ندیدم

حتی من دائم تو خونه باید لباس پوشیده بپوشم همیشه روسری و لباسای بلند به خاطر اخلاق بدشون

انگار اسیرم تو خونه خودمون راحت نیستم یعنی نمیزارن که راحت باشم

کار هم نمیزارن برم 

اونا خیلی بی شرفن ذهنشون مریضه

میگن اگه بری سرکار خراب میشی دیگه شما تا تهش برو که با کیا زندگی میکنم