2777
2789
عنوان

بچها ینی نامزدم بهم دروغ گفتع؟💔💔

267 بازدید | 19 پست

من دیروز تولدم بودم

نامزدم یروز قبل کلییی تبریک بم گفت...و اصرار ک شماره کارتت‌رو بده کادوتو بفرستم

چون الان کنارم نیست حضوری نتونست خودشو برسونع واسه تولدم

منم خیلی گفتم نباباع نیازی نیست چ کاریه خودت کادویی...وازین تعارف الکیا😐اون گیر داد ن شماره کارت بده‌واینا منم فرستادم واسش

آغا صب تولدم شد...یه صبخیر گفت رففففففت تا ساعت ۵ونیم غروب برگشت😐😑💔من دلم هزار راه رفته بود چندبار زنگ زدم

اصلا آنلاین نمیشد ۵ونیم بلخره آنلاین شد....

بچها میدونیم طولانی نمیخونید بقیشو تایپ کردم الان میفرستم

یسنام🦋🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرست من میخونم

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچها اومد

با کلییییییی ابراز شرمندگی

ک بچها گلاب ب روتون اسهال استفراغ شده و بیمارستان بوده حالش خوب نبوده

بچها شب قبل وحتا صب حالش کااااملا خوب بوداااا

شب قبل حتا رفته بود فوتبال تاساعت ۱۰ شب

دقیقن روز تولد من باید حالش بد بشه؟؟؟

یادمه دو سه روز قبلشم اینطور شد ولی خوبشد کاملا

من حس میکنم واسه اینکه کادو رو بپیچونه اینکارو کرد...😐بازم بهم تبریک گفت چنباروگفت فرا روزی ک وقت کنم کادوتو میفرستم من گفتم نبابا حال خودت خوب باشع کادو میخام چکار

الانم یک روز گذشته واصلااااااا اسمی از کادو نمیاره😐💔بلخره خب آدم انتظار دارع از وپدرو مادر هیچی از نامزد انتظار میره واقعا😞😞😞نظرشمام اینع ک دروغ گفته؟

یسنام🦋🌸

بچها اومد با کلییییییی ابراز شرمندگی ک بچها گلاب ب روتون اسهال استفراغ شده و بیمارستان بوده حالش خ ...

نه من خودم سالم سالم بود  شب هندونه خوردم یه ساعته مریض شدم تب و لرز گرفتم

زن ممدم

تو هم زیادی تعارف میکنی 

یبار تعارف زدی دیگه سری بعد باید میگفتی باشه عزیزم سر فرصت بزن عجله نکن 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچها دوستیم بخاطر ممنوعیت تو سایت نوشتم نامزد ولی قصدمون جدیه بخاطر یسری مشکلات رسمیش نکردیم فعلا

خوب گلم نمیدونم راست گفته یا نه

متاسفانه خیلی ها مییپچونن 

مخصوصا شما که دوری

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم