2777
2789
عنوان

حق الناس

276 بازدید | 14 پست

واقعا این حق الناس نیست که بعد از ۵ ماه عقد یهو شوهرم و خونوادش سر مسخره ترین بهونه ها بگن شما بدرد هم نمیخورید بعدم یه ماهه غیب شن با اینکه میدونن من حق طلاق ندارم خودشونم هیچ حرکتی نمیزنن؟؟

نمیگن این دختر احساس داره دل داره؟؟؟ دلم برای خانوادم بیشتر میسوزه ما اصلا همجین موردی تو قصه ها و رمانا هم ندیده بودیم چه برسه به فامیل و آشنا اونم ما که مثلا با خانواده مومن و سرشناس وصلت کردیم خدایا این چ بلاییه سرم میاد😭😭😭

خداوندا شبم را روز گردان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر کنید که الان دور شدن.

با ی بچه رهاتون نکردند.

بله حق ناس ِ. و از حق ناس هم بدتر.

البته ما شرایط اون خانواده نمیدونیم و نمیتونیم راجع بهشون بگیم، ولی خداروشکر کنید.

و اینکه حتما روانکاوی هم کنید که افسرده و منزوی نشید.

برای طلاق هم خودتون می تونید اقدام کنید و غیابی طلاق بگیرید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بخاطر چی این جوری گفتن؟؟ مشکل خاصی هس؟

نه واقعا مشکل خاصی نبود شب رفتم خونشون سوغاتی بردم به جای اینکا همون اول که میرم داخل بهشون بدم موقع خداحافظی دادم بعدم یه بسته نبات بود

سر این قاطی کردن که چرا بلد نیست چجوری سوغاتی بده و یه بسته نباتم شد سوغاتی مشهد؟؟؟؟

همه میگن بهونشونه همه ولی چرا ؟؟؟ چرا خواستن زندگیمو خراب کنن بیشعورا حتی سرویس طلامم بهم ندادن

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  بزرگترها باید حرف بزنتد نشد شکایت دادسرا کنید تعیی ...

چند تا واسطه فرستادیم اصلا حاضر نمیشن باما رو در رو حرف بزنن

خداروشکر کنید که الان دور شدن. با ی بچه رهاتون نکردند. بله حق ناس ِ. و از حق ناس هم بدتر. البته م ...

الانم سخته خیلی سخته شاید اگه بچه بود دیگه این بهونه هارو نمی اوردن

چند تا واسطه فرستادیم اصلا حاضر نمیشن باما رو در رو حرف بزنن

خو شوهرت چی...بهش زنگ بزن 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بخاطر نبات نبوه

نبات بهونه س

خب عزیزم ریشه مشکل از شوهرته

اون نخواد کسی نمیتونه باعث جداییت بشه. خانوادشم میدونن که شوهرت سر بهونست دارن سو استفاده میکنن

باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه 

الانم سخته خیلی سخته شاید اگه بچه بود دیگه این بهونه هارو نمی اوردن

تاپیکهای قبلتون رو هم دیدم!!

به چه امید این فکر میکنید دوست خوب!!

با هر ریسمانی چنگ بزنید برای آدمی که رفتار های درستی نداشتند!!

شاید معجزه، این رفتار حل میکرد....

برای روحتون ارزش قائل باشید...

سخته و هیچکس شما درک نمیکنه، ما هم ی چندتا حرف میزنیم و میریم!! 

ولی من خواهرانه میگم خودتون نجات بدید و فکرتون درگیر نکنید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بخاطر نبات نبوه نبات بهونه س خب عزیزم ریشه مشکل از شوهرته اون نخواد کسی نمیتونه باعث جداییت بشه. ...

تاپیک قبلش بخونید، همسر ایشون شکاک و دهن بین!!

چرا آدم خودش بندازه تو چاه!!

علت مشخص ولی مثل همیشه ما آدمها کوتاه نمیایم و بازم برای آدم های بی ارزش تلاش میکنیم

خودش که ظاهرا قبولش داره ولی بهرحال باید علت مشکلو جویا بشه

درسته.

نتیجه شما درست تر از منه گلی جان.

مطمئنم من سطحی و ناپخته صحبت کردم.

ممنونم، امروز کلی تجربه کسب کردم و نی نی سایت ها یادم دادن.

نه واقعا مشکل خاصی نبود شب رفتم خونشون سوغاتی بردم به جای اینکا همون اول که میرم داخل بهشون بدم موقع ...

واقعا موضوع چرتیه 

زندگی که بخاد بخاطر نبات خراب شه همون بهتر که اصلا تشکیل نشه چقدر خانواده چرتی بودن