2777
2789
عنوان

💔😭😭😭😭😭😭گربه بیچاره

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 70 پست
وای یا خدا من لودم میمردم  چطودی دستت گرفتی؟

دلم خیلی براش میسوزه😭😭چیکار کنم؟ 

همسایه های ما خیلی بیشعورن

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه گربه رو در اوردن خب😶😂😂😂

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

آب گرفتم روش بهتر شده ولی هنوزم میسوزه💔

سفیده تخم مرغ بزن رو بدنش

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

دلم خیلی براش میسوزه😭😭چیکار کنم؟  همسایه های ما خیلی بیشعورن

من فوبیا گربه دارم از صد متری میبینم شبا خوابم نمیبره 

نمیدونم که اخه

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
واقعا به جون به موجود زنده فکر نکردی به دو کیلو گوجه فکر کردی😐

دو کیلو گوجه بگو ۲۰۰ تومن درحال پخت بوده تو حیاطشون زورشون اومده در قابلمه رو بزارن🥺

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

واقعا به جون یه موجود زنده فکر نکردی به دو کیلو گوجه فکر کردی😐

رب پختن که دوکیلو نمیشه که 😬یه دیگ بزرگه لابد 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

هعی

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستی☆من تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
😐😐😐 خدایی چرا باید واسه این مسئله دروغ بگه

دیگه اگه راست بگه عکس میده اگرم از سربیکاری همچین تاپیکی زده باشه با عکس ندادن معلوم میشه شما نمیخاد کاسه داغتر از آش بشی به تو ربطی نداره

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
من فوبیا گربه دارم از صد متری میبینم شبا خوابم نمیبره  نمیدونم که اخه

منم دقیقا همونم ...

الانم نمیدونم تو این تاپیک چه غلطی میکنم .

تهوع گرفتم دست خودمم نیست

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷