2777
2789
عنوان

💔😭😭😭😭😭😭گربه بیچاره

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 70 پست
واسه این مورد دروغم کجاس؟ کجاس؟ ها؟ 

برو از حیاط عکس بگیر بفرست اگه دروغ نمیگی 

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو از حیاط عکس بگیر بفرست اگه دروغ نمیگی 

تو باور نمیکنی از تاپیکم برو بیرون اوکی؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

ببرش دامپزشکی اگه واقعا دلت میسوزه دکتردامپزشک میدونه چکار کنه با دلسوزی تو این زبون بسته خوب نمیشه& ...

نمیاد تو دستم چی کار کنم؟با چی ببرمش؟ ماشین دارم؟ دامپزشک یه محله دیگس 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نمیاد تو دستم چی کار کنم؟با چی ببرمش؟ ماشین دارم؟ دامپزشک یه محله دیگس 

ببین اگه سطح سوختگی بالا باشه امکان داره بمیره یا عفونت کنه. ببرش دامپزشک خودشون میدونن چکار کنن 

سلنوفیل 🌙🌕
سگها اول پاچه میگیرن مثل تو که اول پاچه منو گرفتی  خاله زنک فضول و دخالت کن  بدبخت به اط ...

@نی_نی_یار_پنج این توهین حساب نیس؟

ببین اگه سطح سوختگی بالا باشه امکان داره بمیره یا عفونت کنه. ببرش دامپزشک خودشون میدونن چکار کنن&nbs ...

بزار برم تو حیاط چک کنم 

حداقل سنگدل نیستم تو فکر رب و دیگ و قابلمه باشم 😐

اوکی من سنگدلم بکش بیرون

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نمیاد تو دستم می‌ترسه 

ووااا

بغلت بود که، الانم مجروحه نمیتونه فرار کنه

از طایفه نوریم ✨ ما تیره نمی‌مانیم:)🌱یه دختر دهه هشتادی که زاده‌یِ رویاهاست:)عاشق ماه و پروانه 🦋🌛...
@نی_نی_یار_پنج   این توهین حساب نیس؟

خودت فکر کنم از گربه بیشتر سوختی که تاپیک دروغت پربازدید نشد😜😉به فکر دروغای جدید باش بیکار الاف👋👋👋

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤