2777
2789
عنوان

شیر بادوم چ سمی بود ذیگه

249 بازدید | 33 پست

تو ایسنا دیدم بادوم و آب و عسل ریخت تو مخلوط کن و شیر بادوم درست کرد منم جو گیر سریع درست کردم الان یه پارچ دارم یه ذره ازش خوردم از صب حالت تهوع دارم موندم بریزم بره یا نگش ذارم 😂😂 واقعا  خیلی حس بدی داره خوردنش

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدرررررر با دوم ریختی که یه‌پارچ درست شده؟؟؟؟بابا پولدار😁

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

حیفه. میدونی چقدر پولشه و خاصیت داره؟ اگر خوشت نیومده بستنی بریز داخلش و بخور. یا بریز داخل شیر موز. یا باهاش کیک بادوم درست کن. خلاصه حیفه

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
😂😂 من چند روز پیش اومدم شیر موز درست کنم شیر از این نایلونی ها بود اشتباه دوغ گرفتم شد دوغ موز 😩

وای وای🤣

اسمم برای این پپپپَعع است چون هرچی اسم میزدم قبول نمی‌کردعصبانی شدم گفتم پپَپَعَعَ این رو قبول کرد 🤣

من درست میکنم خیلی مقوی و خوشمزه هست

۱۵ دونه بادام پوست گرفته یک سوم لیوان گلاب و دو سوم آب میکس می کنی بعدش با عسل شیرین می کنی طعمش  خوبه

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.