2777
2789
عنوان

پسر بختیاری...

299 بازدید | 10 پست

من جدیدا با یه آقایی آشنا شدم که گفتن بختیاری هستن و خوش صحبت و بذله گو هستن. من برای یک استان دیگه هستم.تفاوت فرهنگ و تا حدی زبان داریم.من همون اول بهشون گفتم من برنامه ای برای ازدواج ندارم و براش توضیح دادم که برنامم مهاجرته.ایشون اول کلامی خیلی استقبال کردن ولی الان که یه مدت از رابطمون میگذره هی حرف آینده و ازدواج و بچه رو میزنه.الان بنظرتون چطور رفتار کنم؟واقعا موندم چیکار کنم!

چرا تو رابطه ای که تهش میدونین ازدواج نیست میمونین؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تراخدا ب این رابطه ها اعتنا نکنید ،سریع کاتش کنین بره

سوگلی خصوصیم خراب شده هیچ پیامی باز نمیکنه برام..اون جریانم طرف خودش گفت کیه  

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
چرا تو رابطه ای که تهش میدونین ازدواج نیست میمونین؟

عزیزم توضیح دادم من خودم نمی خوام ازدواج کنم و به ایشون هم همون اول گفتم ولی الان انگار انتظار داره من نظرمو عوض کنم.هی حرف بچه و اینده و خونه ی مشترکمون میزنه

چرا وقتی قصدتون مهاجرته با احساسات بقیه بازی میکنین!

زمانی که پیشنهاد آشنایی داد من رد کردم و بهشم برنامم توضیح دادم خودش هم خیلی استقبال کرد اونموقع.نمیدونم چرا الان هی حرف بچه و خونه مشترک و اینا رو پیش میکشه

امضات چ قشنگه.و نیز پروفت

🌸😘

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️