2777
2789
عنوان

ویروس جدید

174 بازدید | 10 پست

کسی هست که مریض باشه بدنش داغ داغ بشه ؟

ممکنه بخاطر این ویروس جدیده باشه؟

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره  دختر من گرفته همس داغه  سرفه های چرکی هم داره

تب داره یا کل بدنش داغه؟

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂

ما همه خانواده امون گرفتن ولی هر کدوم یه مدل 

بدن درد تو همش مشترک بود 

پسرم تب 

دخترم لرز 

من و همسر برادرم سرگیجه و حالت تهوع  

مامانم و خواهرم معده درد 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
ما همه خانواده امون گرفتن ولی هر کدوم یه مدل  بدن درد تو همش مشترک بود  پسرم تب  د ...

خیلی بده لامصب

خیلی بده لامصب

خیلی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز