2789
عنوان

میکروب معده

1163 بازدید | 19 پست

بچه ها کیا میکروب معده داشتن خوب شدن؟رفلاکس شدید داشتم رفتم دکتر آز دادم میکروب معده دارم مدتیه دارم دارو میخورم بهتر شدم اما خوبه خوب نه،از وقتی معدم بهم ریخته تمام صورتم مخصوصا پیشونیم شده پره جوش اعصابم دیگه داغونه الان ۳ماهه ،بنظرتون واسه میکروبه ک جوش میزنم؟کسی تجربه ای نداره

من دارم و تحت درمانم ولی کامل خوب نشدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرشوهرم میکروب معده داشت رفت آندوسکوپی کرد،میگفت همین که لوله رو فرستادن خیلی بهتر شده.

شوهرم هم داره،باید رعایت غذایی کنید چیزای ترش و تند نخورین 

قروقاطی خوردن ممنون،صبح ناشتا ونتو پرازول۴۰خوبه 

باید خوراکی های اسیدی 

دوغ گازدار 

ترشیجات رو ی مدت نخوری عزیزم 

با اصلاح سبک غذا درست میشی 

بعد غذا بلافاصله نخواب 

اینا همش باعث رفلاکس میشه و همونطور اسید معده 

انشالله ک خوب میشی 

داروهایی ک دکتر داده مرتب بخور

اره نرمالش زیر ۲۰بود واسه من ۴۲بود علائمم بهتر شده اما هنوز گاهی رفلاکس دارم همین جوشا رفتن رو مخم

جوشها رو با یه ژل شستشوی خوب مثل کامان هر صبح بشورید انشاالله زود خوب میشه. اگه هم هورمونی باشه مثلا از تنبلی تخمدان یا تیروئید به محض دارو گرفتن خوب میشه ولی فکر نکنم از میکروب معده باشه.راستی سعی کنید اصلا اصلا یبوست نشید اونم خیلی تاثیر داره.

پس منم برم آزمایش بدم برای معده دردم

باید خوراکی های اسیدی  دوغ گازدار  ترشیجات رو ی مدت نخوری عزیزم  با اصلاح سبک غذا ...

رفتم یه دکتر بجا ترکیب سه چهار دارویی دوتا قرص ضد انگل داد مبندازول و لوامیزول بهتر شدم اما خوب نه،دیگه خودم سرخود دیدم خیلیا انتی بیوتیک خوردن ۳ روزه دارم بیسموت و مترونیدازول و اموکسی سیلین میخورم بخدا ۳ ماهه خسته شدم دیگه معلمم از روزی تعطیل شدم واسه تابستون هممش مریضم جوشا ک همزمان با همون اومدن نمیرن بدتر عصبیم کرده میگم خدایا کی خوب میشم

جوشها رو با یه ژل شستشوی خوب مثل کامان هر صبح بشورید انشاالله زود خوب میشه. اگه هم هورمونی باشه مثلا ...

هورمونی و تیروئید و کبدمم چک کردم مشکلی نداشتن.اره ازمایش بده حتما 

رفتم یه دکتر بجا ترکیب سه چهار دارویی دوتا قرص ضد انگل داد مبندازول و لوامیزول بهتر شدم اما خوب نه،د ...

جوش ها شاید مشکل هورمونی باشه ی چکاپ کامل میدادی 

فکر نمیکنم ب معده ربط داشته باشه جوش

جوش ها شاید مشکل هورمونی باشه ی چکاپ کامل میدادی  فکر نمیکنم ب معده ربط داشته باشه جوش

آزمایش هورمونی هم دادم چکاب کامل انجام دادم ولی مشکلی نداشت فقط اهن بدنم پایین بود با همین میکروب معده داشتم حجم اصلی جوشا تو پیشونیمه هم درشت و زیر پوستی هم ازین ریزا

جوش ها شاید مشکل هورمونی باشه ی چکاپ کامل میدادی  فکر نمیکنم ب معده ربط داشته باشه جوش

بنظرتون گاهی خربزه میخورم واسه اون نیست؟البته الان دیگه ی هفتس اصلا نخوردم ولی بازم جدید میزنه

آزمایش هورمونی هم دادم چکاب کامل انجام دادم ولی مشکلی نداشت فقط اهن بدنم پایین بود با همین میکروب مع ...

جوشای رو پیشونی از اعصاب و استرسه 

شما اروم باشه عزیزم 

الان بخاطر مشکل معدت استرسی شدی 

اوکی میشی بیخیال باش داروهاتو بخور همین