2777
2789
عهه بنظر جالب میاد مبرم ببینم میتونم پیداش کنم

برو مایکت دانلود کن گلم.اونم فی.تره

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-08-   10-20-27-22_w1hz.png

احتمال میدم فیترت ضعیفه

عوض کن

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
شاید برای همینه،میشه اگه یه خوبشو داری بهم معرفی کنی لطفا؟

من Rapid VP.N رو استفاده میکنم

بنظرم خیلی خوبه

اینستا همچیو برا من باز میکنه

مرسی مهربون ،الان مبرم دان میکنم❤ اینست برا تو بدون فیلتر. نمیاره؟

نه گلم 

دارم ممکنه بخاطر چیز دیکه باشه؟هنوز حتی نرفته تو بازی

نمیدونم والا ممکنه هر دلیلی داشته باشه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یعنی کم بازی میکنی یا کلا بازی نمیکنی عزیزم  

ن کلا انداختمش دور بخاطر محیطش خیلی پسرونه اس حالم دیگ داشت بهم میخورد 😂🦥

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹