2777
2789
عنوان

پیام نور

193 بازدید | 19 پست

ثبت نام دانشگاه پیام نور کی هست؟۱

درس خواندن تو این دانشگاه خیلی سخته؟

مدرکش معتبره؟

گیج شدم می‌خوام بدون کنکور برم یه دانشگاه نمی‌دونم کدوم دانشگاه مناسبه هم میگن آزاد اما شهریه ش خیلی زیادهههه😭

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟

حالا نتایج بیاد انتخاب رشته بعد ثبتنام میشه اواخر مهر ، نه بابا چه سختی سوالاش کشوریه میانترمم که استادا به همه ۸ میدن ۱۲نمره سواله که نمونه سوالای سالای پیشو بخونی حداقل۱۰ میشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا نتایج بیاد انتخاب رشته بعد ثبتنام میشه اواخر مهر ، نه بابا چه سختی سوالاش کشوریه میانترمم که اس ...

مرسیییی خیلی میترسیدم🌺🌺🌺

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
والا ما ب ندرت دیدیم از نمونه سوال بیاد

والا من بشدت دیدم از نمونه سوال اومده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اون مال قبل بود  الان چند سالی میشه که کم پیش میاد

دوستای من ۶تاشون پیام نورن حقوق ، مترجمی زبان ، ۲تا حسابداری ، مدیریت بازرگانی ، زیست 

همه اشون میگن سوالاشون ۸۰ درصد از نمونه سواله اینکه چرا براشما نمیاد نمیدونم 😂

دوستای من ۶تاشون پیام نورن حقوق ، مترجمی زبان ، ۲تا حسابداری ، مدیریت بازرگانی ، زیست  همه اشو ...

اگه سراسریه که باید برای ما هم بیاد 🙄😂 

کاری به اون رشته ها ندارم  ولی حقوق اکثرا نمونه 

ولی بقیه بخصوص رشته من نه 

حالا تموم کنیم این بحث کثیف رو😂

من آنه

مرحله اول برا ثبت نام باید چکار کنیم

انتخاب رشته ، اگرم میخوای با سوابق تحصیلی بری هم میتونی باز با اون انتخاب رشته کنی هم اینکه مناظر تکمیل ظرفیت دانشگاهها باشی میری میگی برا این زشته بدون کنکور میخوام ثبتنام کنم بعد میگن چه مدارکی میخوان فرم ۶۰۲ و کارنامه ۳ساله و کپی کارت ملی و شناسنامه و اصل مدرک دیپلم و اینا

اونی که زیست میخونه پیام‌نور راضیه؟  آزمایشگاه میرن؟ یا ندارن

فقط میخونه که تموم شه ، نه امکانات زیادی ندارن ولی یسری آزمایشگاهها رو انجام میدن

☹️☹️☹️  چه بد

ما دولتی ایم ازمایشگاهمون باز زیاد بدرد بخور نیست ولی برای همه آزمایشگاههارو میریم