2821
2789
عنوان

ارتودنسی

3692 بازدید | 17 پست

سلام لطفا اگه خودتون یا از اشناهاتون کسی ارتودنسی کردین به من معرفی کنین

خودم پیش دکتر درویش پور رفتم ک هزینه ارتودنسی دو فک رو بهم گفتن ۴۸ میلیون 

پیش دکتر علیرضا خدیوی هم رفتم به پیشنهاد یکی تو نی نی سایت ولی رفتارشون اصلا خوب نبود کلا کلی هم معطل شدم حالا نمیدونم دیگه پیش کی برم راهنمایی کنین لطفااااااا🥲

منم میخوام ارتودنسی کنم . رفتم پیش چند متخصص اکثرا ۵۵ تومن خواستن . تازه یکیش گفت پول نقد نمیخوام سکه بخر بیار 😂 

تصمیم گرفتم پیش دندان پزشک عمومی که چن تا از دوستام پیشش انجام دادن برم 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

۴۸ تومن چخبره دانشگاه علوم پزشکی زیر نظر متخصص انجام میدن ۸ تا ۱۰تومن دندونای همکارم اتفاقا خیلی ردی ...

ببخشید ینی دانشجوها انجام میدن در کنار متخصص؟ چطور باید اقدام کنم

ببخشید ینی دانشجوها انجام میدن در کنار متخصص؟ چطور باید اقدام کنم

باید بری دانشگاه علوم پزشکی معتبر بگی برا دندون اومدم خیلیا هستن که میرن قیمتش مناسب و کار با نظارت فوق تخصص انجام میدن 

تهران بنظرتون میارزه ۴۸ تومن البته قیمت پارسالش هست الان خیلی قیمتش رفته بالاتر 

بحث اینکه میارزه یا نه نیست.

اگه میخوای انجام بدی برو پیش بهترین دکتر و انجام بده چون اولا بحث سلامتی و زیبایی درمیونه و دوما پرداختش بصورت اقساطی هست.

دکتری که من میرم پیشش قبل سال ۳۴تومن قیمت داد.

ولی الان میگه۴۷تومن.

اصلا پیش دکتر خدیوی ارتودنسی انجام ندین اخلاقش که خوب نیست و اهمیت نمیده به کنار. اینقدر روشش بد بود که به دندونها و لثه های من آسیب زده من پیوند استخوان و لثه انجام دادم. بعدم ارتودنسی بزرگسالان همیشه یه درصدی تحلیل استخوان داره بعضی وقتا کمه به چشم نمیاد بعضی وقتا بیشتره بعد چند سال خودشو نشون میده ولی لزوما همون موقع یا بلافاصله بعدش نیست

من تقریبا 14 سال پیش ارتودنسی کردم پیش دکتر خدیوی دندونای من طوری بود که پنج تا دکتر رفتم کسی قبول نمیکرد ارتودنسی کنه ولی دکتر خدیوی قبول کردن من خیلی از انتخاب این دکتر راضیم کارش عالیه 

من تقریبا 14 سال پیش ارتودنسی کردم پیش دکتر خدیوی دندونای من طوری بود که پنج تا دکتر رفتم کسی قبول ن ...

الان بعد ۱۴ سال با دیدن نظر منفی من یادت افتاده بیایی تعریف کنی؟ اصلا هم معلوم نیست تبلیغه!!! 

البته هر دکتری هم راضی داره هم ناراضی. ولی بلایی که سر لثه ها و دندونهای من آورده خیلی اعصابمو داغون کرده. یعنی بدترین تصمیم عمرم این ارتودنسی بود.

2824
2823
2791
2779
2792