2777
2789
عنوان

مهمان مزاحم😥

27833 بازدید | 35 پست

سلام خانوما خوبین 

میخوام یکم دردودل کنم و ازتون کمک بخوام 

من تو دوران عقدم رابطه صمیمی با دختر جاریم داشتم یسال کوچک تراز خودمه20سالشه الان دوران عقدم زیاد همو نمیدیدیم و هروقت همو می‌دیدیم کللی ابراز علاقه و.......

خلاصه تا اینکه اونم ازدواج کرد نامزدیه الان. از وقتی ما عروسی کردیم خونشون شهرستانه اوایل همسرش شهر ما کار می‌کرد میومد یه هفته دوهفته حتی یکماه موندن خیلیم خودم و شوهرم اذیت بودیم ولی چیزی نمیوفتیم ادامشو میگم الان

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اینکه یه خونه کوچیک گرفتن ک شوهرش بره سرکار یعنی هرروز یکی درمیون رو سر من  حتی میرفتم باشگاه خورد و خسته میومدم ب کار خونه اینا برسم کلا آدمی ام ک با همه رو در ایسی دارم خیلیم از این اخلاقم بدم میاد

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم

گذشت و خونشون و پس دادن رفتن شهرستان حالا خونه باباش کلا50کیلومتر راهه  شوهرش میومد شهر و شب هم میرفت خونه شهرستان  اینم صبح زود ساعت 7 صبح به بهونه دلتنگی و این ک حوصلم اونجا سر میره میومد رو سر من شبم میموند تا 2 الی سه روز. دوباره دوروز میرفت خونه باباش دوباره میومد

الان رفت و آمدش شده دو هفته یبار یا ماهی یبار ولی هرسری دو سه روز میمونه

بخاطر صمیمیتی ک بینمون بوده و خودشم همش میگه دلم تنگ میشه و..... چیزی نمیگم اصلا و رومم نمیشه ولی دیگه خسته شدم بخدا هیچ کاری هم کمکم نمیکنه

شوهرمم میگه بذار یچی بهشون بگم من نمی‌ذارم میگم زشت میشیم

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم
منم دوساله ازدواج کردم پدر شوهرم نمود مارو انقد اومد به خدا اسایش ندارم از دستش نمیدونم چطور بفهمونم ...

وای خیلی سخته بخدا ولی حداقل پدرشوهرت بهت محرمه شوهر این ب من محرم هم نیست و تابستون با وجود اسپیلت عاجززم

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم
راه حلی چیزی برا نیامدنش یا دعایی چیزی سراغ  ندارین؟

..┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅

8راه حل برای ۸ #مشکل👇👇

#زبان بند✨🍥🍃
این ایه از سوره یس را در مورد لزوم برای بستن زبان طرف مقابل بخوانید
اَلیَوم نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِمُنا اَیدیَهُم  وَ تَشهَدُ اَرجُلَهُم بِما کانوا یَکسِبون

برای #زبان بندی✨🍥🍃
این آیه کریمه را 1000 مرتبه بخوانید با وضو : الله لطیف بعباده یرزق من یشاء و هو القوی العزی

دفع شر #سخن چینان✨🍥🍃
امام صادق(ع)فرمودند :به نیت دفع شرّ سخن چینان وغمّازان سوره جمعه را هشت بار بخواند.

رفع #تهمت✨🍥🍃
امام صادق علیه السلام فرمودند : به هر کسی تهمت زده شد اگر سوره نور را هفت بار بخواند از آن تهمت رهایی پیدا می کند .

دور #کردن کسی از خود ✨🍥🍃
اگر در مجلسی نشسته ای و کسی در آنجا وجود دارد که می خواهی او در آنجا نباشد ،
پس 72 مرتبه بگو:  سُبحانَ اللّهِ کَما یَنبَغیِ للّه و الحَمدللّه
و به جانب وی فوت کن بعد از گذشت 1 دقیقه آن شخص از جا بلند میگردد و از مجلس بیرون میرود

جهت هلاکت #دشمن✨🍥🍃
بر هفتاد ریگ ، به هر یک  معوذتین ( دو سوره  ی ناس و فلق ) را بخواند آنها را در کوزه نهد در آتش گرم دفن  کند  چون گرمی آتش به ریگها رسد دشمن به امر حق مقهور گردد.

درمان #وسواس✨✨🍥🍃
سوره ی ناس را بر ظرفی ، روز چهاردهم ماه  بنویسد و بشوید و از آن بخورد و وضو بگیرد برطرف شود.

جهت #مال دنیا ✨🍥🍃
بعد از نماز عشاء هر یک از این سوره ها را به ردیف
شمس و لیل و جحد و توحید و معوذتین ( ناس و فلق ) را هفت بار بخواند بعد هفت بار بگوید :  اللهم اجعَل لی فَرَجا و مخرجا و بخوابد ، به مراد رسد

📚 کتاب شفا و درمان با قران ص 189

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
خب بهش بگو خونه نیستم چند روز خونه مامانمم یبار بگو مسافرتم یبار بگو مهمون دارم اینجوری بپیچون

بخدااا  آنقدر بهش میگم میگه خب پس‌فردا میام دوروز دیگه اون روز گفتم تو شهر کار دارم گفت منم باهات میام😑 اصلا هم بهش نمیگم بیا هااا همش خودش میگه

باشعورباشیم😜❤بهم نپریم
..┅┄🍃┄┄💕💕┄┄🍃┄┅ 8راه حل برای ۸ #مشکل👇👇 #زبان بند✨🍥🍃 این ایه از سوره یس را در مورد لزوم برای ...

من اون دعا برا دور کردن شخص از روز اول که پدرشوهرم اومد خوندم تا روز دهم روزی ۱۰بارولی بیفایده بود نرفت که نرفت