2777
2789
عنوان

بچه ها میاید کمک؟دارم میمیرم رسما

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
من میشم اصلا زیاد ک بخورم یدفعه وزنم میره بالا

برنجتو با چی میخوری؟

بلاخره نهار یچیزی میخوری از نون و برجت کم کن بجاش ماهی و گوشت بخور.کسی با خوردن ماهی چاق نشده تعدیه عیر اصولی ادمو چاق میکنه.خوردن مواد عدایی با کالری بالا عدم تحرک و بیدار بودن تااین وقت شب.وگرنه شما کنار خورشتت دوتا تیکه گوشت بخوری چاقت نمیکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته تو درمانید؟میشه بگید🥲

دقیق نمیدونم مشکلاتی که همیشه داشتم هی قرص خورذم ولش کردم چیز خاصیت نیست الکی حساس نشو قرص آهن مارک خوب بخور دارومعده هاتم بخور بامراعات غذایی خوب میشی

عدسی سه بار در هفته بخوری آهنت میشه۵۰۰ انقد تاثیر داره بخور هفته ایی یبار ویتامین دی هم آمپول ۸۰۰ هزار ۳تازدم سه سالم قرص۵۰ هزار خوردم تا نرمال بشه کوتاهی نکن خداروشکر اینا بیماریهایه حادی نیستن امان از درد بی درمون😢😢😢

برنجتو با چی میخوری؟ بلاخره نهار یچیزی میخوری از نون و برجت کم کن بجاش ماهی و گوشت بخور.کسی با خورد ...

تحریم ک بد نیست چون باشگاه میرم و پیاده روی هم دارم از هفته بعدم دوچرخه سواری

برنم معمولا با خورشت و مرغ و اینا

ولی اینکارو ک گفتیو میکنم ممنونم🥲

☆Always an angel,never a God☆ 

عدسی سه بار در هفته بخوری آهنت میشه۵۰۰ انقد تاثیر داره بخور هفته ایی یبار ویتامین دی هم آمپول ۸۰۰ هز ...

مرسیدی

ایشالله زود خوب میشیم🙃

آخه چطور ممکنه ۴۷ کیلو چاق به نظر بیاد؟ نگران نباش چیزای مفید بخور خوشگل تر هم میشی.

نمیدونم اصلا از همه جام استخون زده بیرون ولی یسریا بهم میگن توپر

چون استخون بندیم درشته اصلا از این لاغر تر نمیشم ولی دوستام مثلا استخون بندیشون کوچیکتره ۴۷ کیلوعن گوشت اینام دارن رو بدنشون مثل من نیستن ولی باز لاغرتر بنظر میان

2790
2778
2791
2779
2792