2777
2789
عنوان

عصب کشی دندوووننننن🥺😫

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 34 پست
وای شاید عفونتی چیزی کرده، من از درد بعدش نمیترسم صبرم بالاست ولی اون لحظه که میری رو یونیت و میخواد ...

نه وضعیت دندونم اوکیه، چند بار بازم رفتم دکترو عکس گرفتم، حتی بخاطر دردش 10 ماه بعدش روکشش کردم اما متأسفانه شانس نیاوردم نمیدونم چرا انقد اذیت شدم سر این دو تا دندون، 

روی یونیت رفتنو آمپوله بی حسیو کشیدن درد نداره که، نترس برو با خیال راحت

وای یاخدا یعنی به دکترت گفتی بی هوشت کنه؟

اره کلی هزینه بیهوشی دادم

رفتم اتاق عمل

سه ساعت و نیم طول کشید

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری کشید براتون؟باچی کشید؟

اول آمپول بی حسی زد ده دقیقه یه ربع نشستم شایدم کمتر. بعد رو صندلی نشستم اما از اولش چشامو بستم چون خیلی می‌ترسیدم بعدش دهانم رو باز کردم و در عرض چند ثانیه دندون رو درآورد بی هیچ فشار زیادی. درصورتی که چند تا دکتر رفته بودم قبلش گفته بودن نسج سخته و نیمه نهفته. منم وحشت داشتم . واقعاً خدا معجزه کرد و اصلا درد نکشیدم

دندون عقل بدون درد؟😳مگه میشه؟

ببین من در حد مرگ میترسیدم از اون امپول بی حسی ایقد نرفتم دکتر تا دندون عقلم کج شد خیلی دکترا گفتن عملش نمیکنیم ب زور ی دکتر قبول کرد راحت بود کشیدنش ولی بعدش عفونت کرد تا ۲هفته جر خوردم وحشتناک درد میکردن همه دندونام ولی عقل اون وریم بعدش راحت کشیدم قرص خوردم عفونت نکرد

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

نه وضعیت دندونم اوکیه، چند بار بازم رفتم دکترو عکس گرفتم، حتی بخاطر دردش 10 ماه بعدش روکشش کردم اما ...

عجیبه که اینهمه مدت خوب نشده

اره باید برم حتما چون اخرین دندون بالاییم یکطرفش کامل سیاه شده 

ببین من در حد مرگ میترسیدم از اون امپول بی حسی ایقد نرفتم دکتر تا دندون عقلم کج شد خیلی دکترا گفتن ع ...

اره شنیدم عقل خیلی بدجوره بازم خوشبحالت انجام دادی راحت شدی 

امپول بی حسیش دردنداشت؟

اره شنیدم عقل خیلی بدجوره بازم خوشبحالت انجام دادی راحت شدی  امپول بی حسیش دردنداشت؟

ن درد نداره چون وقتی وارد لپت میکنه فوری بی حس میشه ببین فقط اگ عفونت نکنی هیچ دردی نداره

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

بستگی به دکتر و نوع دندونات داره بعضیا درد نمیکشن بعضیام... ولی دردش قابل تحمله قبلش یه فیلم اکشن ب ...

🤣🤣🤣🤣یهو دیدی خیلی باقهرمانش همزاد پنداری کردم دکتر که امپولو زد تو دهنم منم زدم تو دهنش😂😂😂

اول آمپول بی حسی زد ده دقیقه یه ربع نشستم شایدم کمتر. بعد رو صندلی نشستم اما از اولش چشامو بستم چون ...

واقعا خوشبحالتتتت

ندیدی با چه ابزاری دندونو کشید؟

ن درد نداره چون وقتی وارد لپت میکنه فوری بی حس میشه ببین فقط اگ عفونت نکنی هیچ دردی نداره

مرسی عزیزم از راهنمایی هاتتت❤❤❤

راستی دندونو با چه ابزاری کشید؟