2777
2789

من از 9 سالگی یهو تپل شدم در اون حد نه ولی همیشه اضافه وزنو داشتم بیشترین وزنی ک داشتم 75 بوده ...

از 15 سالگی انقد فیتنس و ایروبیک و بدنسازی و ... رفتم چندبار دکتر تغذیه و ولی بعد یک ماه ولش میکردم دیگه همه مسخرم میکردن تو هیچوقت نمیتونی خودتو لاغر کنی 

یک ماه و چند روزه قند و شکر وفست فود و هله هوله رو گذاشتم کنار ... کالری شماری میکنم رژیمم کم کربوهیدرات بیشتر پروتئین میخورم مدتیه روزی 30/40دقیقه تردمیل میرم صبحا عصرا هم گاهی پیاده روی ...

فروردین 72 بودم بعد شدم‌71 .... اول تیر 68 بودم 

الان شدم 66 امیدوارم تا آخر شهریور بین 60 یا 62 باشم 

رژیم فقط ده بیست روز اولش سخته بعد یکی دوماه ک بگذره دیگه بخوای هم نمیتونی ‌...

اگه خواستین بیشتر براتون توضیح میدم از رژیمه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بگو تو رو خدا 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
آره بگو تو رو خدا 

ببین من نان پروتیینی سه نان یا سحر ، شیر پرومیلک شکلاتی یا وانیلی ، پنیر پروبیوتیک ، تخم مرغ آب پز ، سینه مرغ ، برنج 5تا7 قاشق سر خالی ، ماست ایسلندی یا یونانی  ، گردو ، کره بادام زمینیjif ، قارچ ، ماهی ، البته همه اینا به صورت کبابی یا بخار پز معمولا خالی میخورم خیلیییی هم سیر میشم به حدی که دیگه دلم نمی‌خواد چیز دیگه بخورم .... کالری شمار مانکن  نصب کن هدف بخر  پنج روز در هفته بین 1000  تا 1200 مثلا بخور ، دو روز در هفته 500 کالری /فستینگ 2.5 ... ورزش هم نکنی لاغر میشی ولی با ورزش بهتره مثلای روزی  30 تا 45 دقیقه پیاده روی کن 

هفته ای 1 کیلو کم می‌کنی قطعا 

باریکلا..به ماهم بگو چیکار کردی

در جواب یکی از بچه ها توضیح دادم 

شکلات تلخ بالای 80 درصد و قهوه و چای سبز هم قبل ورزش خوبه متابولیسم بدنو‌میبره بالا زودتر لاغر میشی ، برا چربی شکم هم تخم کتان هر روز ی قاشق قبل ناهار مثلا میخورم